Woonwinkel de Lier zocht u? Kom langs bij Marsman Maatwerk. Wij helpen u graag om van uw huis uw thuis te maken. Bij ons kunt u terecht voor kasten op maat, alle uiteenlopende soorten zonwering en vloeren. Ontdek onze woonwinkel in de Lier en neem vast een kijkje in onze showroom

Bekijk onze showroom
woonwinkel-in-de-lier

Woonwinkel in de Lier

Onze woonwinkel de Lier ligt aan de Lierweg 105. In een prachtig pand laten wij een uitgebreide collectie van kasten op maat, zonwering en vloeren zien. Onze jarenlange ervaren en goed op elkaar ingespeelde team maken het verschil. Erwin en Herman adviseren u graag bij het kiezen van een product dat bij u past en onze eigen monteurs komen het bij u monteren. Vanuit onze woonwinkel in de Lier bedienen wij Zuid-Holland en daarbuiten.

Zonwering

Wilt u graag (nieuwe) zonwering voor uw huis of appartement? Bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring in de zonwering, kennen wij de kleine kneepjes van het vak. Dit betekent dat u eerlijk advies krijgt zodat u een goede keuze kunt maken voor het type zonwering dat bij u past. Vervolgens plaatsen onze zonweringmonteurs uw gekozen knikarmscherm, screen of markies op vakkundige wijze zoals u dat mag verwachten. Ontdek aanbod zonwering

Kasten op maat

Of heeft u onvoldoende opbergruimte en bent u op zoek naar een kastenspecialist? Kom ook dan naar de woonwinkel in de Lier en wij adviseren een kast die bij uw wensen past. Vertel ons meer over de ruimte waarin de kast wordt geplaatst. Krijgen we te maken met schuine wanden en is er voldoende ruimte voor een draaideur, of kunt u beter kiezen voor een schuifwandkast? En heeft u er al aan gedacht om een garderobekast op maat te laten maken voor uw hal? Een nette opgeruimde gang en toch alles bij de hand wanneer u de deur uitgaat. Kortom, genoeg mogelijkheden en onze ervaren adviseurs helpen u graag bij het samenstellen van uw kast.

woonwinkel-de-lier

Vloeren

Heeft u een nieuwe woning gekocht of wilt u uw huidige opknappen en bent u op zoek naar een vloerenspecialist, kom dan langs in onze woonwinkel. Een uitgebreid assortiment aan pvc en laminaat vloeren staat voor u klaar. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een speciale leg-techniek, denk aan visgraat met of zonder bies of het diagonaal leggen van uw vloer. Bespreek uw wensen met ons!

Meer weten over woonwinkel de Lier?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw woning? Kom langs in onze woonwinkel in de Lier. Ook eenvoudig bereikbaar voor iedereen die op zoek is naar een woonwinkel in Leiden, Naaldwijk of regio Den Haag. Bij Marsman Maatwerk kunt u terecht voor aantrekkelijk geprijsd maatwerk. Zeker weten dat wij tijd voor u hebben? Maak dan een afspraak:

Neem contact op
Afspraak maken