Woonwinkel Naaldwijk

Woonwinkel

Zoekt u naar een woonwinkel in Naaldwijk en bent u benieuwd of er in de buurt een gerenommeerde partij is dus u kan begeleiden en adviseren in het traject naar kasten op maat, zonwering of vloeren?
Op zo’n 15 minuten rijden vanaf Naaldwijk ligt De Lier. Hier zijn wij gevestigd met onze royale showroom waarin diverse kastopstellingen, zonwering en vloeren te bewonderen zijn.

Maak een afspraak of neem contact op

Bent u op zoek naar een woonwinkel in Naaldwijk die de volgende producten verkoopt?

  • Kasten op maat
  • Zonwering
  • Vloeren

Kasten op maat

Woonwinkel naaldwijk

Wilt u een kledingkast, garderobekast, wandmeubel, tv-meubel, wasmachine meubel of inloopkast op maat? Wij werken met verschillende merken waardoor wij een compleet kast aanbod bieden. Zo werken wij met Raffito, M-Select en Inquino (kleinmeubelen kastenmerk). In onze showroom laten wij diverse kastopstellingen zien zodat u een goede indruk krijgt van de mogelijkheden. Goed om te weten is dat we in onze eigen werkplaats kasten volledig op maat vervaardigen. Een schuine wand of speciale wens is voor ons geen enkel probleem.

Neem foto’s of tekeningen van de situatie mee. Wij krijgen dan een goede indruk van de situatie. In combinatie met uw voorkeuren kunnen wij in ons tekenprogramma uw toekomstige kast uittekenen. Kom langs en ontdek het zelf. Inspiratie opdoen? Bekijk onze kastinspiratie pagina.

Bekijk onze kasten op maat >

Kastmerken

Zonwering

Een goede bescherming tegen uv-straling en een laagstaande zon in uw woning? Kies voor zonwering die bij u past. Van knikarmschermen tot screens en van rolluiken tot markiezen.
Ook hebben wij een complete collectie aan horren op maat. Met duidelijke voorbeelden kunnen wij u de opties laten zien.

In onze showroom kunt u de verschillen duidelijk zien en onze adviseurs leggen u graag uit wat de eventueel voor- en nadelen voor u zijn.

Bekijk onze verschillende soorten zonwering >

Kasten op maat naaldwijk

Vloeren

Een vloer wordt vaak onderschat in een woning. Een goede vloer zorgt voor een goede demping en brengt eenheid in het interieur. Wij bieden diverse soorten laminaat en pvc vloeren van QuickStep, mFLOR en M-Select. In de showroom hebben wij diverse voorbeelden liggen zodat u een goede indruk krijgt van de kleuren, structuren en merken.

Ontdek meer over ons vloeren aanbod >

Eigen monteurs

Goed om te weten is dat wij eigen monteurs in dienst hebben. Dat betekent dat de lijntjes kort zijn en wij samen streven naar de beste kwaliteit voor het plaatsen en opleveren van uw kasten, zonwering en vloeren.

Meer weten over woonwinkel Naaldwijk?

Wilt u graag meer weten over woonwinkel Naaldwijk en omgeving? Vanuit de Lier adviseren wij u graag bij het samenstellen van een kast op maat, zonwering en vloeren. Breng een bezoek aan onze showroom, graag tot binnenkort!

Neem contact op Of maak een afspraak
Afspraak maken