Schuifdeurkasten zijn er in veel soorten, maten en kleurstellingen. In onze woonwinkel in de Lier kunt u terecht voor schuifdeurkasten op maat. Onze schuifdeurkasten zijn aantrekkelijk geprijsd waardoor een mooie schuifdeurkast op maat binnen handbereik is.

Schuifdeurkast op maat

Voor een schuifdeurkast op maat kunt u bij Marsman Maatwerk terecht. In onze werkplaats, geschakeld aan onze woonwinkel, vervaardigen wij uw schuifdeurkast op maat. Heeft u specifieke wensen of bijvoorbeeld een lastige ruimte in het huis vanwege schuine wanden? Wij denken met u mee en ontwerpen een schuifdeurkast op maat die zo efficiënt mogelijk gebruik maakt van de ruimte. Een schuifdeurkast in de garage of hal of een schuifdeurkast in uw slaapkamer of kantoor. Voor ons is het geen enkel probleem, wij ontwerpen voor iedere ruimte een schuifdeurkast op maat.

Kast Met Schuine Wand

Schuifdeurkast met spiegel

Bent u op zoek naar een schuifdeurkast met spiegel? Kies bijvoorbeeld voor een schuifdeurkast 2 of 3 deurs waarbij een of meerdere deuren worden voorzien van een spiegel. Handig om uw nieuwe outfit te bekijken, maar wist u dat een spiegel ook zorgt voor een optische vergroting van de ruimte? Heeft u een compacte ruimte waar u toch graag opbergruimte wilt in de vorm van een schuifwandkast? Kies dan een schuifdeurkast met spiegel om de ruimte optisch groter te laten lijken.

Schuifdeurkastenwand

Wilt u graag een schuifdeurkastenwand om extra opbergruimte te creëren? Wij maken een schuifdeurkastenwand volledig op maat in onze eigen werkplaats waardoor al uw wensen kunnen worden vertaald in een mooie maatwerk kast.

Meer weten over een schuifdeurkast?

Wilt u meer weten over een schuifdeurkast en welke accessoires er allemaal mogelijk zijn om uw kast af te maken? Denk bijvoorbeeld aan het kastinterieur in bijpassende of juist contrasterende kleur of laden. In onze woonwinkel in de Lier kunt u terecht voor al uw vragen.

Contact en Adres