Schuifdeurkasten

Schuifdeurkasten zijn er in veel soorten, maten en kleurstellingen. In onze woonwinkel in de Lier kunt u terecht voor schuifdeurkasten op maat. Onze kasten zijn aantrekkelijk geprijsd waardoor een kast binnen handbereik is.

Schuifdeurkast op maat

Sfeervolle kastenwand

Voor een schuifdeurkast op maat kunt u bij Marsman Maatwerk terecht. In onze werkplaats, geschakeld aan onze woonwinkel, vervaardigen wij uw kast. Heeft u specifieke wensen of bijvoorbeeld een lastige ruimte in het huis vanwege schuine wanden? Wij denken met u mee en ontwerpen een schuifwandkast op maat die zo efficiënt mogelijk gebruik maakt van de ruimte. Een schuifwandkast in de garage, hal, slaapkamer of kantoor? Voor ons is het geen enkel probleem, wij ontwerpen voor iedere ruimte een schuifdeurkast op maat.

Maak een afspraak voor uw schuifdeurkast

Schuifdeurkastenwand

Wilt u graag een schuifdeurkastenwand om extra opbergruimte te creëren? Wij maken een kastenwand volledig op maat in onze eigen werkplaats waardoor al uw wensen kunnen worden vertaald in een mooie maatwerk kast.

Schuifdeurkast met spiegel

Kast Met Schuine Wand

Bent u op zoek naar een schuifdeurkast met spiegel? Kies bijvoorbeeld voor een schuifwandkast 2 of 3 deurs waarbij een of meerdere deuren worden voorzien van een spiegel. Handig om uw nieuwe outfit te bekijken, maar wist u dat een spiegel ook zorgt voor een optische vergroting van de ruimte? Heeft u een compacte ruimte waar u toch graag opbergruimte wilt in de vorm van een schuifwandkast? Kies dan een schuifdeurkast met spiegel om de ruimte optisch groter te laten lijken.

Metamorfose voor uw kast

Heeft u een fijne opbergkast of zelfs een complete kastenwand maar bent u verveeld door het aanzicht van de kast? Overweeg dan om de kast met indeling in stand te houden en enkel op zoek te gaan naar nieuwe schuifdeuren. In onze showroom hebben een groot assortiment kleuren waaruit u kunt kiezen om uw kast nieuw leven in te blazen. Niet alleen uw kast kan er weer jaren tegenaan. Ook geeft het de ruimte waar de schuifdeurkast staat, een nieuwe uitstraling met een nieuw dessin voor de deuren.

Meer weten over een schuifdeurkast?

Wilt u meer weten over een schuifdeurkast en welke accessoires er allemaal mogelijk zijn om uw kast af te maken? Denk bijvoorbeeld aan het kastinterieur in bijpassende of juist contrasterende kleur of laden. In onze woonwinkel in de Lier kunt u terecht voor al uw vragen.

Maak een afspraak of neem contact op
Afspraak maken