Quick step laminaat badkamer

Een Quick Step laminaat vloer past in iedere ruimte van uw huis. En met de speciale waterbestendige coating krijgt vocht geen kans op deze laminaatvloer. Wij heten u welkom in de wereld van Quick Step vloeren in onze showroom in De Lier.

Quick Step laminaat

Quick Step laminaat vloer heeft een aantal belangrijke onderscheidende kenmerken. Deze laminaatvloer is namelijk:

  • 100% vochtbestendig
  • niet van echt hout of steen te onderscheiden
  • uitgerust met de Scratch Guard en HydroSeal technologie. Deze zorgen voor een optimale bescherming van de vloer tegen vlekken, krassen en vocht
  • eenvoudig te leggen vanwege het gepatenteerde Uniclic-kliksysteem
Maak een afspraak om de Quick Step vloeren te bekijken

Direct naar:

Waterbestendig laminaat

Een waterbestendig laminaat is een vloereigenschap waar veel mensen blij van worden. Een belangrijk reden waarom de PVC vloer zo ongekend populair is geworden. Maar nu de laminaatvloeren van Quick Step zijn uitgerust met een waterbestendige HydroSeal coating tot in de groeven, is de laminaatvloer net zo’n goede keuze. Door de coating krijgt water geen kans om door te dringen en schoonmaken was niet eerder zo gemakkelijk.

Laminaat op vloerverwarming

Quick Step Signature

De nieuwste laminaatvloer-collectie Quick Step Signature is verfijnd tot in de kleinste details. De vloer is niet meer te onderscheiden van echt hout of steen. Met subtiele afwerkingen en nauwkeurige details zoals realistische oppervlaktestructuren en scherpe voegen, kwam een vloer niet eerder op zo’n gelijkwaardige uitstraling als van een echte houten vloer.
Bacteriën, vuil en vloeistoffen krijgen geen mogelijkheid meer om uw vloer te vervuilen, met de vernieuwde HydroSeal coating. Met een vochtig doekje neemt u uw vloer af, dat is alles. De Signature collectie is daarbij zeer geschikt voor iedere ruimte in uw huis. Van keuken to badkamer en van woonkamer tot gang. De Signature collectie is verkrijgbaar in 18 unieke dessins.

Laminaat laten leggen

Quick step slaapkamer

Laminaat laten leggen of het zelf doen? Niet eerder was het zo eenvoudig om een laminaat vloer zelf te leggen. Met het doordachte Uniclic ‘multifit’ kliksysteem klikt u de vloer in elkaar. Zowel aan verticale als horizontale zijde van de vloerdelen. Doordat de delen perfect op elkaar aansluiten kan er geen vocht of vuil tussendoor glippen. Ook komt er geen lijm aan te pas om de vloer te leggen. En door het Uniclic kliksysteem is het heel eenvoudig om de vloer tot in de hoekjes door te leggen. Maar ook onder de trap of een verwarmingselement.

Wilt u liever laminaat laten leggen door ons? Uiteraard kan dat. Zo ontzorgen wij u volledig bij het leggen van uw vloer.

Laminaat op vloerverwarming

Wilt u laminaat op vloerverwarming plaatsen? De vloeren van Quick Step zijn hier zeer geschikt voor. Maak de juiste keuze voor uw ondervloer en let hierbij op de warmteweerstand. Is de warmteweerstand te hoog - hoger dan 0,15 m2K/W - dan betekent dit dat de vloer niet goed of te langzaam warm wordt. Dat is niet wat u wilt. Een vloer moet snel en goed verwarmd worden om te genieten van het comfort dat vloerverwarming biedt.

Wij adviseren u in onze showroom graag over de mogelijkheden. Samen komen wij tot de beste keuze voor uw Quick Step laminaat vloer. Dit in combinatie met de juiste ondervloer en isolerende laag onder de vloerverwarming.

Uitgebreide kleurencollectie

De kleurencollectie van Quick Step vloeren bevat 147 laminaatvloer kleuren. Bekijk ze allemaal op de site van Quick Step. Welke kleur past bij uw interieur?

Quick step kleuren

Quick Step ondervloer

Quick Step biedt een uitgebreid assortiment aan ondervloeren. Kort samengevat zijn er een vijftal ondervloeren:

1.Silent Walk
De beste ondervloer voor vloerverwarming en -koeling. Weerkaatsend geluid wordt verminderd waardoor het een uitstekende oplossing is voor de benedenverdieping. Dikte: 2mm

2. Unisound
De ondervloer voor het plaatsen van ruimtes waar veel wordt gelopen, zoals de woonkamer. Dikte: 2mm

3. Basic Plus 15 M2
Een budgetvriendelijke basis voor ruimtes waar niet veel gelopen wordt, zoals slaapkamer of zolder. Dikte: 2mm

4. Thermolevel
Deze ondervloer is geschikt voor de plaatsing bovenop een bestaande tegelvoer of zeer ongelijke vloer. Het werkt daarbij als een extra isolerende laag. Dikte: 5mm

5. Transitsound
De ondervloer is zeer geschikt voor een bovenverdieping of appartement. Dikte: 2mm

6. Unifloor Heat-Foil
Wij maken ook veel gebruik van deze ondervloer. Deze zorgt voor een geluidsreductie en voldoet aan de bouwnorm van -10db. Dikte: 1,2mm

Finishing touch voor uw vloer

Nu de vloer is uitgekozen is de finishing touch aan de beurt. Denk aan de afwerking van plinten en afwerkingsprofielen. Quick Step biedt verschillende mogelijkheden wat betreft vorm en kleur van de plinten. Van lage tot hoge plint. Van klassieke witte plinten tot uitgevoerd in dezelfde kleur van de vloer.

En heeft u bijvoorbeeld een overgang van vloeren. In de woonkamer heeft u bijvoorbeeld gekozen voor een Quick Step laminaat vloer en in de keuken ligt een tegelvloer. Om deze vloeren op een nette manier op elkaar aan te sluiten, kiest u voor een kwalitatief en esthetisch profiel. Ook hierin zijn veel verschillende mogelijkheden. Bespreek uw situatie met ons en samen kijken wij naar het meest geschikte product dat zorgt voor het beste resultaat.

Quick step patterns

Uw Quick Step vloer schoonmaken

Wilt u zo lang mogelijk blijven genieten van uw Quick Step laminaat vloer? Schaf dan de speciaal ontwikkelde Quick Step clean kit aan. Deze is uitgerust met een dweilhouder, wasbare microvezeldweil en een schoonmaakproduct speciaal ontwikkeld voor uw laminaat vloer. Quick step vloeren zijn voorzien van een waterafstotende HydroSeal-coating. Het advies is om - ondanks deze coating - onnodig veel water op de vloer te vermijden. Een vochtige doek doet het werk al voor uw. Het geeft het beste resultaat en, niet geheel onbelangrijk, laat het vrijwel geen strepen achter.

Komt u erachter dat u een kleine beschadiging aan uw vloer heeft? Dat kan natuurlijk altijd gebeuren. Weet dan dat u de Quick step herstellingskit kunt aanschaffen. Bekijk de kleurentabel om tot de juiste kleur van uw vloer te komen. Of bespreek dit met ons zodat u de juiste kit ontvangt. Zo kunt u lichte beschadigingen laten verdwijnen.

Meer weten over Quick Step laminaat?

Wilt u graag meer weten over Quick Step laminaat vloeren? Heeft u vragen of wilt u graag de vloeren in het echt bekijken? Breng dan een bezoek aan onze showroom in De Lier en wij vertellen u alles wat u wilt weten over deze prachtige vloeren.

Graag tot binnenkort in de Lier!

Maak een afspraak of neem contact op
Afspraak maken