Bent u op zoek naar een zonwering specialist? Bij Marsman Maatwerk in de Lier kunt u terecht voor allerlei soorten zonneschermen.

Zonwering de lier

Denk aan een knikarmscherm, pergola overkapping, uitvalscherm, markies of serre zonwering. Maar ook voor rolluiken, screens, horren en raamdecoratie op maat kunt u terecht in onze woonwinkel. Graag adviseren wij u wat de meest geschikte zonwering voor u en uw huis of bedrijfspand is.

Koopt u dit voorjaar bij Marsman Maatwerk een knikarmscherm, dan krijgt u een voucher t.w.v. 10% van uw orderwaarde die mag worden besteedt aan horren. Bekijk de zonweringactie.

Elektrisch zonnescherm

Een elektrisch zonnescherm is onze standaard. Hiervoor maken wij bij voorkeur gebruik van Somfy. Met de Somfy IO producten kunt u eenvoudig op een afstandsbediening is zonnescherm instellen. Denk ook aan extra’s die u kunt toevoegen aan uw elektrisch zonnescherm. Bijvoorbeeld een sensor die uw scherm bij wind of regen in laat schuiven en bij de komst van de zon juist automatisch laat uitschuiven.

Zonnescherm 5 meter

De vraag naar een zonnescherm van 5 meter is een veelgevraagd formaat. Vaak is dit een afmeting die voldoende schaduw verzorgd voor op uw terras. Zo geniet u in uw tuin van een mooie zomerse dag zonder dat uw binnentemperatuur direct oploopt. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor zonneschermen van een ander formaat. Afhankelijk van uw wensen en de montage-mogelijkheid komen wij tot een goed passend zonnescherm voor uw woning.

Zonweringdoeken

Een zonweringdoek maakt het verschil. Welke kleur spreekt u aan of welke kleur zorgt voor een mooie verlenging van uw woning? Er is veel mogelijk, denk aan een traditioneel tweekleurig zonweringdoek. Kiest u voor een effen zonweringdoek, dan geeft dit vaak een modern en strak effect aan uw huis. Naast zonweringdoeken is het ook mogelijk om bij ons te kiezen welke kleur de ombouw van de zonwering krijgt. Kies uit diverse tinten wit of grijs.

Zonnescherm kopen?

Wilt u graag meer weten over een passend zonnescherm voor u en uw woning? Kom langs en informeer naar de mogelijkheden in onze woonwinkel in de Lier.

Maak een afspraak of neem contact op
Afspraak maken