Bent u op zoek naar een zonwering specialist? Bij Marsman Maatwerk in de Lier kunt u terecht voor allerlei soorten zonneschermen.

zonwering-westland

Denk aan een knikarmscherm, pergola overkapping, uitvalscherm, markies of serre zonwering. Maar ook voor rolluiken, screens, horren en raamdecoratie op maat kunt u terecht in onze woonwinkel in de Lier.

Graag adviseren wij u wat de meest geschikte zonwering voor u en uw huis of bedrijfspand is. Wilt u een bezoek brengen? Maak dan direct een afspraak via onze website. Bent u benieuwd wat zonwering voor u kan betekenen? Lees dan zeker verder.

Maak een afspraak

De voordelen van zonwering

De belangrijkste voordelen van zonwering zijn:

  • dat het ervoor zorgt dat de zon en warmte buiten blijven
  • dat zonwering energiebesparend is. Denk bijvoorbeeld aan rolluiken die in de winter voor een isolatielaag van uw woning zorgen, hierdoor worden stookkosten bespaard.
  • dat het sfeerverhogend werkt voor het exterieur van uw woning.
  • dat met name rolluiken dienen als inbraakpreventie. Uw ramen zijn goed afgesloten.

Zonnescherm 5 meter

De vraag naar een zonnescherm van 5 meter is een veelgevraagd formaat. Vaak is dit een afmeting die voldoende schaduw verzorgd voor op uw terras. Zo geniet u in uw tuin van een mooie zomerse dag zonder dat uw binnentemperatuur direct oploopt. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor zonneschermen van een ander formaat. Afhankelijk van uw wensen en de montage-mogelijkheid komen wij tot een goed passend zonnescherm voor uw woning.

Elektrisch zonnescherm

somfy-zonwering

Een elektrisch zonnescherm is onze standaard. Hiervoor maken wij bij voorkeur gebruik van Somfy. Met de Somfy IO producten kunt u eenvoudig met de app of op een afstandsbediening uw zonnescherm instellen. Denk ook aan extra’s die u kunt toevoegen aan uw elektrisch zonnescherm. Bijvoorbeeld een sensor die uw scherm bij wind of regen in laat schuiven en bij de komst van de zon juist automatisch laat uitschuiven.

Als erkend Somfy Expert kennen we het systeem tot in detail en bieden we deskundig advies over de installatie en bediening. Indien gewenst, kunt u ons zelfs toegang verlenen tot uw systeem, zodat we eventuele eenvoudige storingen vanaf ons kantoor kunnen oplossen.

Zonweringdoeken

Een zonweringdoek maakt het verschil. Welke kleur spreekt u aan of welke kleur zorgt voor een mooie verlenging van uw woning? Er is veel mogelijk, denk aan een traditioneel tweekleurig zonweringdoek. Kiest u voor een effen zonweringdoek, dan geeft dit vaak een modern en strak effect aan uw huis. Naast zonweringdoeken is het ook mogelijk om bij ons te kiezen welke kleur de ombouw van de zonwering krijgt. U kunt kiezen uit wit, zwart en diverse grijstinten zodat de cassette mooi past bij de rest van het exterieur.

Zonnescherm kopen in de Lier en omgeving?

Wilt u graag meer weten over een passend zonnescherm voor u en uw woning? Kom langs en informeer naar de mogelijkheden in onze woonwinkel in de Lier. Vanuit hier bedienen wij het hele Westland en daarbuiten. Kennismaken? Maak een afspraak via onze website.

Maak een afspraak of neem contact op
Afspraak maken