Taurus Knikarmscherm

Knikarmscherm Taurus met dichte cassette van M-Select is een aanwinst voor uw woning. Het zorgt binnen voor een prettig klimaat en op uw terras geniet u van het mooie weer in de schaduw.

Het zonnescherm Taurus is verkrijgbaar in verschillende maten waardoor er voor ieder een huis een geschikt knikarmscherm kan worden geplaatst. Een goede prijs-kwaliteitsverhouding maakt de Taurus tot een gewild zonnescherm.

Afmetingen knikarmscherm

De kleinste schermbreedte van de Taurus is 230 cm en de maximale breedte is 550 cm. Er zijn geen standaardmaten, dus het scherm kan in elk gewenste breedte gemaakt worden. Voor de uitval kunt u kiezen tussen 200 cm, 250 cm of zelfs 300 cm uitval.

Kleuren cassette M-Select knikarmscherm Taurus

Een knikarmscherm Taurus past bij elk kleur gevel, hiervoor zijn de kleuren van de bak verkrijgbaar in de kleuren:

• Wit • Roomwit • Antraciet • Parelgrijs • Parelzwart

Het knikarmscherm bestaat uit zware aluminium kokerprofielen en gietaluminium. Sterke veren die met dubbele stalen kabels verbonden worden bevinden zich in de kokerprofielen. Alle bouten, moeren en assen zijn van roestvrijstaal.

Bediening knikarmscherm

Wilt u graag een automatisch bedienbaar knikarmscherm, dat kan met de motoren van Somfy. Met een app op uw telefoon kunt u uw zonnescherm bedienen. Maar ook is het mogelijk om te werken van een schakelaar of afstandsbediening in uw huis en op die manier uw zonwering te bedienen.

Wilt u extra comfort? Kies dan voor een zon/wind automaat waardoor uw scherm automatisch in of uitschuift als het gaat regenen of juist als de zon gaat schijnen.

Zonneschermdoek Taurus | kleuren en meer

Het zonneschermdoek van de Taurus is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Van doek met een streep tot een effen doek in de bekende merken van Dickson, Swela en Tibelly.
Alle doeken zijn van 100% acryl geweven en hebben een finish waardoor het doek vochtbestendig, vet- en vuilafstotend, rot- en schimmelvrij is en mee kan met ieder seizoen.

Slimme zonwering somfy

LED-verlichting knikarmscherm

Optioneel is de LED-verlichting voor onder uw knikarmscherm. Zo geniet u ook in de avond van uw tuin. De LED-verlichting heeft een lange levensduur en een laag stroomverbruik. Als u kiest voor de Somfy RTS motor, is het mogelijk om de verlichting via de afstandsbediening te bedienen.

Zonwering inmeten en monteren

Marsman Maatwerk heeft een gratis meet- en adviesservice, wilt u dat we eerst komen kijken en meten voor een goed advies aan huis kunt u bellen voor een afspraak. Daarnaast kunt u altijd gebruik maken van de montagedienst om het aangeschafte scherm deskundig te laten plaatsen, ook voor reparaties van bestaande zonwering kunt u ons altijd bellen.

Contact en Adres
Afspraak maken