Deurtje open, kastje dicht! Draaideurkasten in verschillende soorten en stijlen vindt u bij Marsman Maatwerk, de woonwinkel in de Lier. De lange smalle deuren van een draaideurkast geven optisch een vergrotend effect aan de ruimte.

Draaideurkast op maat

Heeft u een specifieke ruimte waar u graag een draaideurkast op maat wilt plaatsen? In ons 3D tekenprogramma ontwerpen wij uw draaideurkast op maat. Kies uit een palet van verschillende stijlen, denk bijvoorbeeld aan een strakke moderne deur of gaat u voor een warme houtlook uitstraling? Bij Marsman Maatwerk kunt u terecht om uw wensen voor uw draaideurkast op maat te realiseren.

Draaideurkast Op Maat

Draaideurkasten slaapkamer

Een draaideurkast voor op de slaapkamer? Kies een kast die past bij uw interieur en maak de draaideurkast compleet met bijbehorende accessoires. Denk aan een draaideurkast met spiegel en laden. Of werk de kast bijvoorbeeld af met een lichtkoof.

Houd bij een draaideurkast rekening met de ruimte die nodig is voor de kast, om de deuren te kunnen openen. Heeft u relatief weinig ruimte voor de kast, maar wel voldoende ruimte om een brede kast te plaatsen? Denk dan aan een schuifwandkast op maat.

Meer weten over een draaideurkast?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van een draaideurkast op maat? Kom langs in onze woonwinkel in de Lier en bekijk de voorbeeldkasten. Wij vertalen uw wensen in een passend 3D ontwerp waardoor u een goed beeld krijgt van uw nieuwe draaideurkast.

Maak een afspraak of neem contact op
Afspraak maken