Rolluiken voor uw woning? Zoekt u bescherming tegen de zon en preventieve maatregelen tegen inbraak? Dan zijn rolluiken een goede keuze.

Rolluiken werken isolerend en geluidswerend. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van rolluiken? Kom langs in onze woonwinkel in de Lier of lees nog even verder.

Elektrische rolluiken

Elektrische rolluiken zijn eenvoudig te bedienen, u kunt kiezen voor een afstandbediening of bediening via een app op uw telefoon. Een eenvoudige bediening met een wandschakelaar is prijstechnisch interessanter. Bespreek uw wensen en wij geven u eerlijk advies wat voor u een betere oplossing zal zijn.

Elektrische Rolluiken

Voordelen van rolluiken

Wat zijn de voordelen van rolluiken? Wij hebben het voor u op een rij gezet om op een weloverwogen manier uw zonwering te kiezen.

Rolluiken als zonwering
Een voordeel van rolluiken is dat het de zon weert waardoor uw huis op een aangename temperatuur blijft.

Isolerende rolluiken
Verlaag uw energierekening door een isolerende schuimlaag te verwerken in uw rolluiken. In de zomer zorgt het isolerende rolluik voor een koele woning en in de winter behoudt u juist de warmte in huis door de isolerende werking.

Preventie inbraak
Een gesloten rolluik is minder aantrekkelijk voor inbrekers. In verhouding kost het een inbreker meer moeite om een huis in te breken dat is voorzien van rolluiken. Woont u enigszins afgelegen of heeft uw buurt regelmatig te maken met inbraak? Dan kan dit een preventief middel zijn om uzelf en uw inboedel te beschermen.

Verduisterende werking
Kunt u niet goed slapen met licht in uw slaapkamer? Kies dan voor rolluiken, dit heeft namelijk een verduisterende werking op de ruimte.

Rolluiken op maat

Wilt u graag rolluiken op maat laten maken? Dan heeft u alle keus. U kunt bij ons kiezen voor een rolluik met een zwaar geëxtrudeerde bak waardoor het rolluik stiller wordt. En wat dacht u van de kleur? U kunt bij rolluiken met een ronde bak ook kiezen voor ronde geleiders. En hoe wilt u het rolluik bediend hebben? Middels een schakelaar of via een app op uw mobiele device? Genoeg keuze om tot uw ideale rolluik te komen, wij adviseren u graag als rolluik-expert.

Rolluiken prijzen inclusief montage

Bent u benieuwd naar de prijzen van rolluiken inclusief montage? Dan kunt u daarvoor ook bij Marsman Maatwerk terecht. Onze eigen monteurs plaatsen de rolluiken bij u op locatie.

Maak een afspraak of neem contact op
Afspraak maken