Knikarmscherm voor uw terras. Lekker in de schaduw vertoeven als u op uw terras geniet van het zomerse weer. Ideaal als uw elektrische zonnescherm u beschermd tegen de zon. Bij Marsman Maatwerk kunt u terecht voor diverse soorten knikarmschermen.

Knikarm zonnescherm

Voor een diversiteit aan knikarm zonneschermen nodigen wij u uit in onze woonwinkel in de Lier. Een knikarm zonnescherm kan een mooie toevoeging voor uw huis zijn. Vooral als u zelf kunt kiezen welke kleur de behuizing krijgt: denk aan wit, roomwit maar bijvoorbeeld ook antraciet. En daarnaast natuurlijk niet te vergeten het doek van een knikarm zonnescherm. Zonneschermdoeken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, van een gecombineerde kleurstelling tot een effen variant met een meer moderne uitstraling.

Elektrisch zonnescherm

Een elektrisch zonnescherm is prettig in gebruik. Bij voorkeur werken wij met de modules van Somfy. Dit betrouwbare systeem brengt gebruiksgemak door middel van de handige afstandsbediening. Ook is het mogelijk om een sensor op uw knikarmscherm te bevestigen. Zodra het hard begint te waaien gaat het zonnescherm automatisch in, maar ook kunt u ervoor kiezen dat - zodra de zon begint te schuiven - het scherm automatisch uit schuift en u daarmee een aangename binnentemperatuur behoudt.

Knikarmscherm inclusief montage

Wilt u graag een knikarmscherm dat voorzien wij u ook in de montage ervan. Het monteren van een knikarmscherm is een vak apart. Onze ervaren zonweringmonteurs plaats uw knikarmscherm vakkundig. Wilt u een knikarmscherm inclusief montage? Daarvoor kunt u bij ons terecht.

Knikarmscherm kopen

Een knikarmscherm kopen? Kom langs in onze woonwinkel in de Lier, geef uw wensen aan en samen stellen wij uw ideale knikarmscherm samen.

Contact en Adres