Pvc visgraat vloer mflor

mFLOR

mFLOR biedt een uitgebreid assortiment aan pvc vloeren van hoogwaardige kwaliteit en uiteenlopende dessins. Marsman Maatwerk is trotse dealer van mFLOR en het verkooppunt in het Westland en omgeving. Wilt u een houtlook visgraat vloer of liever een betonlook? Zomaar een paar voorbeelden die kunnen worden gerealiseerd met de vloeren van mFLOR.

> Neem direct contact op

mFLOR pvc vloeren

mFLOR pvc vloeren zijn met een hot press techniek geproduceerd met als belangrijkste voordeel dat de vloer minder krimpt en uitzet in vergelijking tot een gemiddelde pvc vloer. Ook zijn de vloeren kleurecht en hebben een hoge mate van kleurvastheid. Hierdoor staan de planken van mFLOR ook wel bekend als niet te onderscheiden van echt hout of steen en zijn ze maatvast.

Voordelen van mFLOR pvc vloeren

De belangrijkste voordelen van een pvc vloer zijn:

  • Het is geschikt voor vloerverwarming. Door de dunne maar sterke planken wordt warmte eenvoudig doorgelaten.
  • Het heeft een dempende werking. Loop en contactgeluid wordt gereduceerd.
  • De mogelijkheden zijn eindeloos. Er is veel mogelijk wat betreft breedte van planken en vorm van leggen, denk aan visgraat of rechte planken.

mFLOR heeft het milieu en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zo worden er geen schadelijke stoffen zoals weekmakers gebruikt bij het produceren van de vloeren. Kies met een goed gevoel voor een duurzame pvc vloer.

Product mflor

mFLOR visgraat vloeren

mFLOR heeft diverse soorten vloeren waaronder een hongaarse punt en visgraat vloer. De planken van een hongaarse punt hebben een schuine afwerking aan weerszijden waardoor de vloer daadwerkelijk in een punt wordt gelegd. Een visgraat vloer heeft rechte planken en wordt op in een v-vorm gelegd. De visgraat vloer oogt daarmee iets speelser en een hongaarse punt iets strakker.

mFLOR verkooppunt

Mflor vloer

Bij Marsman Maatwerk kunt u terecht voor uw mFLOR vloeren. In het westland en omgeving bedienen wij u als premium dealer, het verkooppunt van mFLOR. Ook kunnen wij de vloer voor u komen leggen als dit uw voorkeur heeft.

Meer weten over mFLOR?

Wilt u meer weten over mFLOR pvc vloeren? Of heeft u specifieke vragen? Breng dan een bezoek aan onze showroom in De Lier. Of stel uw vraag via e-mail, telefoon of contactformulier.

Maak een afspraak of neem contact op
Afspraak maken