Met pergola zonwering geniet u van het buitenleven en tegelijkertijd van een schaduwrijke plek waardoor u heerlijk buiten kunt vertoeven.

Pergola Met Vergrendeling

Pergola zonwering

Pergola zonwering is zeer windvast door zijn constructie op palen en heeft door het ophangsysteem een minimale muurbelasting. Hierdoor wordt ook de extra grote uitval mogelijk waardoor niet alleen uw gevel uit de zon is maar er ook een schaduwrijke plek gecreëerd wordt voor een ruime zithoek of een mooie eethoek buiten.

Maak een afspraak voor uw pergola zonwering

Pergola aan huis vast

Een pergola aan huis vast maken zodat u een verlenging van uw woonkamer realiseert? Niet alleen heel sfeervol maar ook erg functioneel met de doeken die via de geleiders in en uit kunnen.

Pergola met vergrendeling
Met de extra blokkeergrendels kunt u de zonwering fixeren zodat het echt windvast is, met de speciale techniek in de motor kunt u hiermee het doek opspannen zodat de zonwering ook bij een lichte regenbui uit kan blijven staan.

somfy-zonwering

Pergola zonwering elektrisch bedienbaar

Het is mogelijke de pergola zonwering uit te rusten met een IO Home Control techniek van Somfy. Hiermee kunt u de zonwering op afstand via uw smartphone bedienen. Makkelijk en veilig als u van huis bent, met de online mogelijkheden krijgt u op uw telefoon een terugkoppeling of de zonwering uit staat of niet.

Een fijne plek om te genieten van het buitenleven!

Pergola zonwering bekijken?

Wilt u een pergola zonwering bekijken? Breng dan een bezoek aan onze woonwinkel in de Lier. Graag bespreken wij de mogelijkheden met u voor uw zonwering op maat. Zo maakt u weloverwogen de juiste keus voor uw pergola.

Maak een afspraak of neem contact op
Afspraak maken