Een Pergola zonwering is om ook bij een grote breedte een extra grote uitval te realiseren. Bij Marsman Maatwerk kunt u terecht voor meer schaduwplezier.

Pergola zonwering

De pergola zonwering is zeer windvast door zijn constructie op palen en heeft door het ophangsysteem een minimale muurbelasting. Hierdoor wordt ook de extra grote uitval mogelijk waardoor niet alleen uw gevel uit de zon is maar er ook een schaduwrijke plek gecreëerd wordt voor een ruime zithoek of een mooie eethoek buiten.

Pergola Met Vergrendeling

Pergola met vergrendeling

Met de extra blokkeergrendels kunt u de zonwering fixeren zodat het echt windvast is, met de speciale techniek in de motor kunt u hiermee het doek opspannen zodat de zonwering ook bij een lichte regenbui uit kan blijven staan.

Extra mogelijkheden voor pergola zonwering

Het is mogelijke de pergola zonwering uit te rusten met een IO Home Control techniek van Somfy. Hiermee kunt u de zonwering op afstand via uw smartphone bedienen. Makkelijk en veilig als u van huis bent, met de online mogelijkheden krijgt u op uw telefoon een terugkoppeling of de zonwering uit staat of niet.

Een fijne plek om te genieten van het buitenleven!

Pergola zonwering bekijken?

Wilt u een pergola zonwering bekijken? Breng dan een bezoek aan onze woonwinkel in de Lier. Graag bespreken wij de mogelijkheden met u voor uw zonwering op maat. Zo maakt u weloverwogen de juiste keus voor uw pergola.

Contact en Adres