De zon schijnt naar binnen, heerlijk die zon. En hoe fijn de zon ook is, het is een tegenstander voor uw interieur. Door de moderne technieken slagen interieur-leveranciers er steeds beter in om materialen te gebruiken die tegen een stootje van de zon kunnen, zonder direct te verkleuren. Maar u helpt uw interieur een handje door te kiezen voor raamdecoratie op maat.

Raamdecoratie

Bent u op zoek naar betaalbare raamdecoratie, bekijk dan ons assortiment. Bij ons kunt u terecht voor jaloezieën, plisségordijnen of bijvoorbeeld rolgordijnen op maat.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën zijn mateloos populair en wij begrijpen waarom. Dit type raamdecoratie laat voldoende licht door, maar zorgt ook meteen voor een fijne sfeer in huis doordat uw gehele raam is voorzien van raamdecoratie. Kies uit verschillende soorten materialen en kleuren.

Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn ideaal voor iedere gewenste stand. Wilt u alleen het midden (en daarmee mensen die naar binnen staren bij het passeren) voorzien van raamdecoratie? Of sluit het volledige plisségordijn in de avond en bedek het hele raam. Alles is mogelijk met plisségordijnen. Heeft u een draai-kiepraam? Dan is dit misschien wel de oplossing voor mooie raamdecoratie.

Rolgordijnen op maat

Eenvoudige en nette rolgordijnen op maat in verschillende kleuren, stoffen en afwerkingen, vindt u bij Marsman Maatwerk. Voor een vriendelijke prijs leveren wij u rolgordijnen op maat.

Maak een afspraak of neem contact op
Afspraak maken