Horren op maat

Horren op maat om vliegen, muggen en andere insecten buiten de deur te houden? In onze woonwinkel in de Lier kunt u diverse hor-toepassingen bekijken. Denk bijvoorbeeld aan inzethorren, plissé hordeuren of rolhorren. Als horrenexpert adviseren wij u graag welk type hor het beste bij u past.

Maak direct een afspraak

Horren op maat laten maken

Horren Kantelraam

Wilt u horren op maat laten maken? Door de horren in te meten krijgt u horren op maat die perfect aansluiten. Met onze kwalitatieve producten hebben wij voor iedere wens een oplossing op maat. Voor horren op maat kunt u bij ons terecht in de Lier.

Raamhor op maat

Bent u op zoek naar een raamhor op maat? Bedenk van te voren dan om wat voor een raam het gaat. Horren voor een kantelraam zijn namelijk anders dan voor een dakraam. Ook de toepassingen voor een hor zijn divers. In het geval van kantelramen en kiepramen werken wij met inklemhorren. Makkelijk in gebruik en eenvoudig te verwijderen als u bijvoorbeeld uw ramen wilt schoonmaken.

“Horren beschermen u tegen insecten en zorgen dat u lekker kunt slapen zonder gezoem.”

Hor Voor Schuifpui

Hordeur op maat

Naast horren voor het raam kunt u bij ons ook terecht voor hordeuren op maat, waaronder de plissé hordeur (link). Steeds vaker wordt er gekozen voor de handige plissé hordeur vanwege de verschillende standen waarop deze geopend kan worden. Wilt u met uw dienblad met drinken naar buiten? Dan is het handiger om een plissé hordeur te openen dan een hordeur met magneet, deze kan namelijk makkelijker open schieten. Maar natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor de rolhordeur of vaste hordeur.

Meer weten over horren op maat?

Wilt u meer weten over horren op maat? Kom dan langs in onze showroom in de Lier. Heeft u al een idee wat u wilt? Het kan handig zijn om van te voren een foto te maken van uw situatie. Maak foto's van uw ramen of deuren incl. kozijn en kom langs in onze woonwinkel om de mogelijkheid voor uw horren op maat te bespreken.

Maak een afspraak of neem contact op

Ga direct naar type horren

Afspraak maken