Horren beschermen u tegen het geprik van insecten en zorgen dat u niet wakker wordt gehouden van het gezoem rondom uw hoofd.

Vliegen, muggen en andere insecten zijn vooral in de zomerperiode een uitdaging om buiten de deur te houden. In onze woonwinkel in de Lier kunt u diverse hor-toepassingen bekijken. Denk aan inzethorren, plisse hordeuren of rolhorren. Als horrenexpert adviseren wij u graag welk type hor het beste bij u past.

Horren op maat

Horren Kantelraam

Door de horren in te meten krijgt u horren op maat die perfect aansluiten. Met onze kwalitatieve producten hebben wij voor iedere wens een oplossing op maat. Voor horren op maat kunt u bij ons terecht in de Lier.

Hor voor raam

Bent u op zoek naar een hor voor uw raam? Bedenk van te voren dan even om wat voor een raam het gaat. Horren voor een kantelraam zijn namelijk anders dan voor een dakraam. Ook de toepassingen voor een hor zijn divers. In het geval van kantelramen en kiepramen werken wij met inklemhorren. Makkelijk in gebruik en eenvoudig te verwijderen als u bijvoorbeeld uw ramen wilt schoonmaken.

Hor Voor Schuifpui

Plisse hordeur

Naast horren voor het raam kunt u bij ons ook terecht voor hordeuren, waaronder de plisse hordeur. Steeds vaker wordt er gekozen voor de handige plisse hordeur vanwege de verschillende standen waarop deze geopend kan worden. Wilt u met uw dienblad met drinken naar buiten? Dan is het handiger om een plisse hordeur te openen dan een hordeur met magneet, deze kan namelijk makkelijker open schieten.

Hor voor schuifpui

Een hor voor de schuifpui is verkrijgbaar is verschillende toepassingen. Het kan dan ook handig zijn om van te voren een foto te maken van uw situatie. Maak foto's van uw schuifpui en kom langs in onze woonwinkel om de mogelijkheid voor uw schuifpui te bespreken.

Contact en Adres