Mselect kasten

Met de kasten van M-Select kunt u alle kanten op. De mogelijkheden zijn continu in beweging, net als uw wensen.

Wilt u een kast die helemaal op maat wordt gemaakt en daardoor volledig aansluit bij uw ideale plaatje? Een kwalitatieve kast die tegelijkertijd nog steeds betaalbaar is? De ideale kast bestaat niet. Daarom kunt u 'm het beste zelf samenstellen. Dat kan eenvoudig via de ontwerptool van M-Select Kasten. Ontdek de unieke en uitgebreide collectie van M-Select kasten. Ga aan de slag!

Ontwerp uw droomkast

M-Select kastcollectie

De M-Select kastcollectie bestaat uit drie lijnen:

Mselect kast

Pure
De klassieke stalen omlijste kastdeur (10 mm dik) met talloze opties om naar smaak aan te passen. Verkrijgbaar in 8 kleuren.

Elegance

Een elegant profiel dat een deurdikte van 12 mm dik aan kan. Verkrijgbaar in 20 kleuren.

Atelier

De atelier deuren zijn voorzien van een verfijnd profiel met een deurdikte van 18 mm. Een stijlvolle toevoeging in ieder interieur. Voor uw schuifwandkast op maat of een bijzondere kamerdeur. Ontdek de mogelijkheden en 30 kleuren.

Kleinmeubelen

Ook kunt u bij M-Select terecht voor kleinmeubelen. Denk aan tv-meubelen, wandmeubelen of bijvoorbeeld een wasmachine meubel. Ook de kleinmeubelen zijn in talloze kleurmogelijkheden samen te stellen.

M-Select

Wie leeft is in beweging. Buiten, maar ook binnen. Dat vraagt om flexibele woonoplossingen die je de ruimte bieden. M-Select heeft een breed assortiment aan kasten, vloeren en zonwering die veelal vervaardigd worden in eigen werkplaats. Zo kunnen we innovatief en soepel meebewegen met uw wensen in de maat die u past. Kom in beweging!

M-Select dealer

Marsman Maatwerk is officieel dealer van M-Select. In onze showroom in de Lier (Westland) hebben wij diverse modellen staan om een goede indruk te krijgen van dit kastenmerk. De woonwinkel en specialist in kasten op maat.

Maak een afspraak of neem contact op
Afspraak maken