Inloopkast cinquanta3

Inloopkast

Veel mensen dromen ervan, een inloopkast! Inloopkasten voorzien van een stijlvol interieur en handige functionaliteiten voor de ideale opbergruimte. Bij Marsman Maatwerk bent u aan het juiste adres voor een betaalbare maatwerk inloopkast.

Inloopkast op maat laten maken

Een inloopkast op maat laten maken? Is er voldoende ruimte doordat er een slaapkamer volledig kan worden omgetoverd tot inloopkast, of een wand kan worden geplaatst om een inloopkast op maat te laten maken? Met ons 3D tekenprogramma ontwerpen wij uw ideale inloopkast op maat.

Onze voorbeeld inloopkasten in de showroom geven een impressie van de toepassingen, zo heeft u een beter beeld of u bijvoorbeeld graag een u-vormige kast wilt of liever niet. Wilt u veel hanggedeelte of gaat uw voorkeur uit naar planken of laden?

Maak een afspraak voor uw inloopkast

of neem contact op

Inloopkast schuin dak

Heeft u een specifieke wens voor uw inloopkast? Denk bijvoorbeeld aan een schuin dak waar de inloopkast tegenaan wordt geplaatst. Doordat het om een maatwerk inloopkast gaat, is dit voor ons geen probleem. Nadat wij de ruimte hebben ingemeten maken wij een ontwerp voor uw nieuwe inloopkast dat fraai wordt gemonteerd tegen het schuine dak of een schuine wand.

Inloopkast met schuifdeuren

Het voordeel van een inloopkast is het overzicht dat u in een oogopslag heeft. Het nadeel kan zijn dat het rommelig oogt, zo’n open kast. Het is een optie om te kiezen voor een inloopkast met schuifdeuren. Op die manier sluit u de ruimte af wat zorgt voor een rustig geheel.

Inloopkast kopen?

Wilt u een inloopkast kopen? Krijg een indruk van de mogelijkheden in onze woonwinkel in de Lier en bespreek uw wensen met een van onze adviseurs.

Maak een afspraak of neem contact op
Afspraak maken