Voor een mooie vloer komt u naar onze vloerenwinkel in de Lier. Als uw vloerenspecialist bestaat ons assortiment uit PVC en laminaat vloeren, van hout tot betonlook en alles daar tussenin.

Vloerenwinkel de Lier

Mflor oak piedmont

In onze vloerenwinkel in de Lier werken wij met de topmerken mFLOR en M-Select. Ieder merk heeft zijn eigen dessins waardoor er altijd wel een vloer van uw smaak bij is. Vanuit onze vloerenwinkel in de Lier verzorgen wij vloeren in het hele Westland en daarbuiten. Bent u op zoek naar een natuurlijk ogende vloer? Kom dan langs in onze woonwinkel en wij adviseren u graag bij het kiezen van een nieuwe vloer.

> Neem een kijkje in onze showroom

Welke vloeren geschikt voor vloerverwarming?

Wilt u weten welke vloeren er geschikt zijn voor vloerverwarming? Door de relatief dunne (maar sterke!) PVC vloeren is dit een heel geschikte vloer als u vloerverwarming in uw woning heeft. De warmte straalt gemakkelijk door.

Het voordeel van vloerverwarming is dat het zorgt voor een constante verwarming van de ruimte. Vloerverwarming wordt normaal gesproken dan ook niet uit gezet. Door de constante verwarming warmt dan ook iedere andere vloer op, waardoor daarmee uiteindelijk heel veel vloeren geschikt zijn voor vloerverwarming. Voor een uitgebreide toelichting nodigen wij u uit in onze showroom.

PVC vloer

Voor een mooie PVC vloer kunt u bij ons terecht. Meer weten over PVC vloeren?
meer over pvc vloeren • M-Select • mFLOR

Laminaat vloer

Op zoek naar een laminaat vloer? Bekijk ons aanbod en ontdek meer over laminaat vloeren.
meer over laminaat vloeren • M-Select • Quick Step

Kom langs in de vloerenwinkel

Breng een bezoek aan de vloerenwinkel in de Lier en bekijk ons ruime aanbod aan vloeren.

Maak een afspraak of neem contact op

Marsman Maatwerk is dealer van:

Afspraak maken