Een uitvalscherm is ideaal om de laagstaande zon buiten te houden en om de binnentemperatuur aangenaam te houden. Door de lage uitval van het scherm vangt het minder wind en is ideaal voor kantoorpanden of woningen in de stad.

Uitvalscherm zonwering

Een uitvalscherm zonwering heeft net een andere functionaliteit dan een knikarmscherm. Waar een knikarmscherm een lange reikwijdte heeft kan een uitvalscherm eerder heel laag uitgerold worden. Hierdoor wordt een lage zon die naar binnen wil schijnen tegengehouden. Een uitvalscherm is dan ook niet ideaal als u hier graag onder wilt zitten, kies dan eerder voor een knikarmscherm.

Uitvalscherm zonneschermen

Uitvalscherm zonneschermen zijn verkrijgbaar in verschillende typen. Kiest u bijvoorbeeld voor een open systeem, een semi-cassette of een cassette systeem. Per type systeem verschuift de vanaf prijs. Een open systeem is scherp geprijsd maar uw doek is daarmee minimaal beschermd als het is opgerold in het systeem.

Bij een semi-cassette of half gesloten systeem is het doek beter beschermd tegen weersinvloeden maar nog niet zo volledig wanneer u een uitvalscherm kiest met een gesloten systeem. Wees hier alert op bij de keuze van uw uitvalscherm.

Uitvalscherm elektrisch

Bij voorkeur kiest men steeds vaker voor een uitvalscherm met elektrische werking. Het gebruiksgemak met een Somfy IO product zorgt ervoor dat u veelvuldig en met veel plezier gebruik maakt van uw elektrisch uitvalscherm.

Uitvalscherm kopen

Heeft u zich georiënteerd en wilt u graag een uitvalscherm kopen? Breng dan vrijblijvend een bezoek aan onze woonwinkel in de Lier. Hier laten wij diverse modellen zonwering zien zodat u weloverwogen de juiste keus kunt maken voor uw zonwering.

Contact en Adres