Kast op maat

Een kast op maat voor een betaalbare prijs. Daarvoor kunt u bij de kastenspecialist Marsman Maatwerk in de Lier terecht. In onze woonwinkel hebben wij verschillende voorbeeld kasten op maat staan en krijgt u een goede impressie van de mogelijkheden voor uw kast.

Een kast op maat die precies voldoet aan uw wensen? Bij Marsman Maatwerk kunt u door ons uitgebreide assortiment aan maatwerk kasten terecht voor vrijwel ieder soort kast. Van kledingkast tot gangkast en van TV-kast tot complete maatwerk kast. Heeft u een uitdaging voor opbergruimte of een mooi meubel? Leg de uitdaging aan ons voor en wij laten u zien welke toepassingen mogelijk zijn voor uw kast op maat.

Maak een afspraak

of neem contact op

Kast op maat

Kast op maat laten maken

Uw kast op maat laten maken kan in onze werkplaats in de Lier. In de werkplaats, geschakeld aan onze woonwinkel, maken wij uw maatwerk kast. Van te voren bespreken wij uw wensen en mogelijkheden. Hier maken wij een 3D-tekening van zodat u een goed beeld krijgt van uw kast.

Wilt u een kast met landelijke deuren of heeft u bijvoorbeeld liever een spiegeldeur in uw kast op maat verwerkt? Wij bieden een breed assortiment aan deuren waardoor er altijd een kast wordt gemaakt die naadloos aansluit op uw interieur. Gaat u voor een stoere betonlook kast of een pastelkleurige Scandinavische stijl kast op maat? Informeer naar de mogelijkheden.

Voordelen van een kast op maat?

De belangrijkste voordelen van een kast op maat zijn:

  • dat uw kast perfect past in de daarvoor beoogde ruimte. Bijvoorbeeld van muur tot muur en van plafond tot vloer;
  • dat u bepaalt wat voor soort kast u wilt, een schuifdeurkast, open kast, draaideurkast of inloopkast;
  • dat de opbergruimte van de kast volledig is afgestemd op uw behoeften. Denk aan een ledenblok, schoenenvak, verlichting, etc.;
  • dat de kast prachtig aansluit op de rest van uw interieur;
  • dat u enorm veel keuzemogelijkheden heeft wat betreft het uiterlijk van de kast. Van kleur- tot materiaalkeuze, maar denk ook aan een greeplijst, deurknop of greepje. Zo kiest u een kast op maat die helemaal past bij uw stijl.
"Onze klanten belonen ons met een prachtig cijfer. Natuurlijk is dat slechts een cijfer, maar het geeft ons het vertrouwen dat we het juiste doen en onze klanten op de juiste wijze bedienen. Daar gaan wij voor en zijn we trots op!"

Marsman Maatwerk

Kast op maat bestellen

Wilt u een kast op maat bestellen of heeft u extra informatie nodig? Wij denken met u mee zodat uw ruimte zo efficiënt mogelijk wordt ingericht met een kast op maat. In onze showroom treft u verschillende soorten kasten aan. Denk aan een draaideurkast, inloopkast, schuifwandkast of kleinmeubelen. Wij fabriceren onze eigen kasten op maat en ook kunt u bij ons terecht voor kastmerken Inquino, M-Select en Raffito. Laat u inspireren door voorbeelden van kasten of kom langs in onze woonwinkel in de Lier!

Maak een afspraak

of neem contact op

Kastmerken
Afspraak maken