Kast op maat

Een kast op maat laten maken zodat u geniet van een opgeruimde ruimte. Hoe fijn is het om een kast helemaal naar uw voorkeur samen te stellen. Dit gaat natuurlijk verder dan alleen de kleur en uitstraling. Ook de indeling is van groot belang om uw spullen zo handig mogelijk op te bergen. Nog niet gesproken over een asymmetrische ruimte waardoor u het meeste uit de ruimte haalt, door te kiezen voor een maatwerk kast.

Wij weten als geen ander wat ervoor nodig is om uw ideale kast op maat samen te stellen. Als kastenspecialist in de Lier en omgeving realiseren wij al jarenlang prachtige maatwerk kasten bij onze klanten. Kom langs in onze winkel in De Lier en ontdek de verschillende mogelijkheden om tot uw droomontwerp te komen. Bij ons krijgt u een goede indruk hoe dat eruit kan komen te zien.

Maak een afspraak

of neem contact op

Kast op maat

Kast op maat laten maken

Uw kast op maat laten maken klinkt misschien spannend maar is in feite vooral heel leuk! Doordat wij werken met een uitgebreid tekenprogramma stellen wij samen uw droomkast samen. Hierin verschijnt een 3D-ontwerp zodat u een realistisch beeld krijgt hoe deze eruit komt te zien. Nadat u er zeker van bent dat dit de kast is die u graag wilt laten maken, gaan wij aan de slag met uw order. In onze werkplaats in de Lier die geschakeld is aan onze woonwinkel, brengen wij uw 3D-ontwerp tot leven en maken uw kast op maat.

Wat voor een type kast zoekt u?

Wat voor een type kast op maat zoekt u? Marsman Maatwerk biedt een uitgebreide collectie aan maatwerk kasten. Voor de hand liggend is een kledingkast, gangkast, inloopkast of kasten voor in de bijkeuken. Maar ook realiseren wij TV-kasten, woonkamerkasten, commodes, wandkasten, wasmachine kasten, boekenkasten en allerlei soorten inbouwkasten. Heeft u een uitdaging om voldoende opbergruimte te creëren of bent u op zoek naar een maatwerk meubel? Bijvoorbeeld omdat u te maken heeft met een schuine wand. Ook voor ruimte met een schuine wand bieden wij de oplossing. Leg de uitdaging aan ons voor en wij laten u zien welke toepassingen mogelijk zijn voor uw ruimte.

Zolderkast schuin dak

Uit welke kaststijlen kan ik kiezen?

Wilt u een kast met landelijke deuren, moderne deuren of eenvoudige deuren? En wilt u bijvoorbeeld graag een spiegeldeur hebben? Wij bieden een breed assortiment aan deuren waardoor er altijd een kast wordt gemaakt die naadloos aansluit op uw interieur en wensen. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een stoere betonlook kast of een pastelkleurige Scandinavische stijl maatwerk kast. Feitelijk gaat het hier om de uitstraling van de kast. Bij het samenstellen is het goed om na te denken over de volgende vragen:

 • Wat zijn de afmetingen van uw nieuwe kast?
 • Hoeveel hangruimte wilt u graag? Dit is vooral handig als u jurken goed wilt kunnen uithangen. Legplanken daarentegen zijn meer geschikt om kleding opgevouwen op te bergen.
 • Wilt u een zichtbaar profiel om uw deuren of liever zo minimalistisch mogelijk?
 • Gaat uw voorkeur uit naar een strak en glad oppervlak of een oppervlak met freeslijnen voor een moderne, klassieke of landelijke uitstraling?
 • Wilt u graag laden verwerken? Ideaal voor ondergoed en sokken.
 • Wist u dat het mogelijk is om uw kastinterieur een andere kleur te geven dan het exterieur van de deuren en ombouw.
 • Wenst u verlichting? Denk aan verlichting in de kast of verwerkt in een koof erboven.
Witte landelijke kast

Voordelen van een kast op maat?

Een kast op maat is niet alleen fraai. Het is vaak ook de meest functionele oplossing in de ruimte. Waarom zou u hiervoor kiezen? Wij hebben de belangrijkste voordelen voor u op een rij gezet:

 • Het past perfect in de daarvoor beoogde ruimte. Bijvoorbeeld van muur tot muur en van plafond tot vloer;
 • Dat u bepaalt wat voor soort kast u wilt, een schuifdeurkast, open kast, draaideurkast of inloopkast;
 • Uw indeling van de kast is volledig afgestemd op uw behoeften. Denk aan een ledenblok, schoenenvak, verlichting, etc.;
 • De kast sluit prachtig aan op de rest van uw interieur;
 • U heeft enorm veel keuzemogelijkheden wat betreft het uiterlijk van de kast. Van kleur- tot materiaalkeuze, maar denk ook aan een greeplijst, deurknop of greep. Zo kiest u een maatwerk kast die helemaal past bij uw stijl en interieur.
"Onze klanten belonen ons met een prachtig cijfer. Natuurlijk is dat slechts een cijfer, maar het geeft ons het vertrouwen dat we het juiste doen en onze klanten op de juiste wijze bedienen. Daar gaan wij voor en zijn we trots op!"

Marsman Maatwerk

De prijs berekenen van een kast op maat?

Bent u benieuwd wat het kost om een kast op maat te laten maken? Kom langs in onze showroom en bespreek uw ideeën en wensen met ons. Het is handig om een plattegrond van de ruimte mee te nemen zodat we meteen aan de slag kunnen. Daarnaast is het een optie om bijvoorbeeld een Pinterest bord aan te maken met daarop afbeeldingen en video’s van ideeën die u aanspreken. Zo komen we tot de kern van uw ideale kast en kan het schetsen beginnen!

Freeslijn kast op maat

Kastenspecialist

Als u kiest voor een kast op maat dan wilt u er zeker van zijn dat u bij een kastenspecialist terecht komt. Een bedrijf dat jarenlang met passie maatwerk kasten realiseert en meedenkt op vlakken waar u nog niet aan hebt gedacht.

Marsman Maatwerk heeft meer dan 25 jaar ervaring in het realiseren van de meest uiteenlopende woonwensen. Denk dan specifiek aan kasten op maat, zonwering en vloeren. Maar ook voor horren en binnenzonwering hebben wij alles in huis om van uw huis, uw thuis te maken.

Niet alleen leveren wij de producten. Met onze vakkundige team zorgen wij dan u van ontwerp tot montage wordt ontzorgd. Uw project wordt vanuit één aanspreekpunt geregeld, wel zo fijn om op terug te vallen.

Zwarte drie deurs schuifwandkast

Kast op maat bestellen

Wilt u een kast op maat bestellen of heeft u extra informatie nodig? Wij denken met u mee zodat uw ruimte zo efficiënt mogelijk wordt ingericht met een kast op maat. In onze showroom treft u verschillende soorten kasten aan. Denk aan een draaideurkast, inloopkast, schuifwandkast of kleinmeubelen. Wij fabriceren onze eigen kasten op maat en ook kunt u bij ons terecht voor kastmerken Inquino, M-Select en Raffito. Laat u inspireren door voorbeelden of kom langs in onze woonwinkel in de Lier!

Maak een afspraak

of neem contact op

Kastmerken
Afspraak maken