Een kast op maat voor een aantrekkelijke prijs. Daarvoor kunt u bij de kastenspecialist Marsman Maatwerk in de Lier terecht. In onze woonwinkel hebben wij verschillende voorbeeld maatwerk kasten staan en krijgt u een goede impressie van de mogelijkheden van uw kast op maat.

kasten op maat in de lier

Kast op maat

Een kast op maat die precies voldoet aan uw wensen? Bij Marsman Maatwerk kunt u door ons uitgebreide assortiment aan kasten terecht voor vrijwel ieder soort kast. Van kledingkast tot gangkast en van TV-kast tot complete maatwerk kast. Heeft u een uitdaging voor opbergruimte of een mooi meubel? Leg de uitdaging aan ons voor en wij laten u zien welke toepassingen mogelijk zijn voor uw kast op maat.

Maak een afspraak

Kast op maat laten maken

Kast Op Maat

Uw kast op maat laten maken kan in onze werkplaats in de Lier. In de werkplaats, geschakeld aan onze woonwinkel, maken wij uw maatwerk kast. Van te voren bespreken wij uw wensen en mogelijkheden. Hier maken wij een 3D-tekening van zodat u een goed beeld krijgt van uw kast.

Wilt u een kast met landelijke deuren of heeft u bijvoorbeeld liever een spiegeldeur in uw maatwerk kast verwerkt? Wij bieden een breed assortiment aan deuren waardoor er altijd een kast op maat kan worden gemaakt die naadloos aansluit op uw interieur. Gaat u voor een stoere betonlook kast of een pastelkleurige Scandinavische stijl kast op maat? Informeer naar de mogelijkheden.

Kast Met Schuine Wand

Kast op maat schuine wand

Regelmatig krijgen wij de vraag of wij een kast met schuine wand kunnen realiseren. In een mum van tijd ontwerpen wij met ons tekenprogramma uw gewenste kast op maat inclusief schuine wand. Wilt u bijvoorbeeld graag een maatwerk kast op zolder, maar heeft u te maken met een schuine wand of een aflopend dak? Voor ons is het geen probleem om alle ruimte zo efficiënt mogelijk te gebruiken en hier een passende maatwerk kast voor te ontwerpen.

Kast accessoires

Natuurlijk hoort bij een kast op maat ook een passend kastinterieur met kast accessoires. Denk aan een gelijke of juist contrasterende kleur. Maar ook aan planken, laden, schoen-, stropdas of riemhouders, verlichting of een opengewerkt deel van de kast. Deze kastaccessoires maken het opbergen van uw spullen gemakkelijk waardoor uw kast op maat ten volle wordt benut.

Kast op maat bestellen

Wilt u een kast op maat bestellen of heeft u extra informatie nodig? Wij denken met u mee zodat uw ruimte zo efficiënt mogelijk wordt ingericht met een kast op maat. In onze showroom treft u verschillende soorten kasten aan. Denk aan een draaideurkast, inloopkast, schuifwandkast of kleinmeubelen. Wij fabriceren onze eigen kasten op maat en ook kunt u bij ons terecht voor kastmerken Cinquanta3, Inquino, M-Select en Raffito. Laat u inspireren door voorbeelden van kasten of kom langs in onze woonwinkel in de Lier!

Maak een afspraak of neem contact op
Kastmerken
Afspraak maken