Wilt u graag een kast op maat uit het Westland?

Breng dan een bezoek aan Marsman Maatwerk in de Lier. In onze showroom laten wij verschillende kast op maat oplossingen zien zodat u een goed idee heeft van de mogelijkheden voor uw interieur. Betaalbare en goede kwaliteit kasten vindt u bij de kastenspecialist van het Westland. Marsman maatwerk heeft jarenlange ervaring in de wereld van kasten op maat.

Bekijk onze kasten
Kast op maat westland

Kasten Westland

Heeft u een specifieke kast in gedachten maar heeft u deze nog niet kunnen vinden? Kom dan langs in onze showroom in De Lier. Met onze merken Raffito, M-Select en Inquino bieden wij een uitgebreide kastencollectie met elk hun eigen toepassingen. In onze showroom laten wij diverse kastopstellingen zien zodat u een goed beeld krijgt van de kleuren, type deuren, structuren en interieur-mogelijkheden.

Ook qua kaststijlen kunnen wij overal in voorzien. Denk aan een traditionele deur met omlijsting of een aluminium zwarte deur met glas en vlakverdeling? Of een landelijke deur met freeslijnen? Ontdek het zelf door een bezoek te brengen aan onze showroom.

Van garderobekast tot tv-meubel

Wat voor kast zoekt u? Een kledingkast met schuifdeuren, draaideuren of wellicht zonder deuren en gaat u liever voor een inloopkast? Of wilt u graag een mooi meubel voor in de woonkamer, zoals een tv meubel of een wandkast?

Neem de plattegrond van uw woning mee zodat we een goede en concrete invulling kunnen geven aan de ruime. Ook kasten die tegen een schuine wand geplaatst moeten worden, is voor ons geen probleem.

Met onze eigen monteurs in dienst, hebben wij een team waar we op elkaar kunnen bouwen. Zo maken wij van iedere uitdagende klus een prachtig eindresultaat.

Kastenspecialist westland

Meer weten over kasten op maat in het Westland?

Wilt u graag meer weten over een kast op maat die u in uw omgeving kunt bekijken? Kom dan langs in onze showroom in de Lier. Wij maken gebruik van een 3D-tekenprogramma zodat u een goed beeld krijgt van uw samengestelde kast. Aan de hand van de voorbeeldkasten die in onze showroom staan, krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden. Graag tot binnenkort bij Marsman Maatwerk!

Adres en contact
Kastmerken
Afspraak maken