120 cm brede kast

Raffito kasten zijn kenmerkend vanwege hun kenmerkende design en het Italiaanse design vleugje. Marsman Maatwerk is dealer van dit veelzijdige kastenmerk.

Raffito kasten

Heeft u inspiratie opgedaan en bent u tot de conclusie dat ik graag een moderne deur wilt met interessant lijnenspel van Raffito? Door de freeslijnen in het oppervlak zijn de deuren van Raffito een lust voor het oog. Maak de deur zo imposant als u zelf wilt door te kiezen voor een zachte of juist gewaagde kleur. Kom langs in onze showroom in de Lier en we laten u de uitgebreide collectie van Raffito kasten zien.

Maak een afspraak om uw kast samen te stellen >

Raffito kastcollectie

De Raffito kastcollectie bestaat hoofdzakelijk uit 5 stijlen, namelijk:

Barndeuren-raffito

Loft deuren
De loft deuren collectie is ook verkrijgbaar in een schuifdeur-variant. Kenmerkende zijn de extra dikke deuren. Dit geeft een stijlvolle uitstraling aan de kast en ruimte. De deuren zijn profielloos en enkel voorzien van een greep. Uiteraard is er een brede keuze aan grepen zodat u uw kast volledig naar eigen smaak kunt samenstellen.

Barn deuren

Barn deuren zijn kenmerkende door de freeslijnen die perfect passen in een landelijke woonstijl. De MDF panelen worden standaard uitgevoerd in een 12-tal kleuren. Maar zijn uiteraard door uzelf te schilderen naar iedere gewenste kleur. Dit geldt overigens voor alle deurstijlen van Raffito. Ook deze deuren worden uitgevoerd met een mooie greep en bestaan ook in een schuifdeur mogelijkheid.

Klassieke deuren
De klassieke deuren hebben grote overeenkomsten met de barn deuren maar zijn voorzien van een ander freeslijnenspel. Het klassieke karakter wordt in deze stijlcollectie benadrukt. Ook verkrijgbaar voor schuifdeuren.

Moderne deuren

De moderne deuren van Raffito zijn kenmerkend vanwege het strakke karakter aan freeslijnen. Strak en helemaal van nu, passend in vrijwel ieder interieur. Ontdek de stijlopties van de moderne deuren. Ook deze deur is verkrijgbaar in een schuifdeur-optie.

Omlijste deuren
De vijfde stijl van Raffito zijn de omlijste deuren. Deze deuren zijn uitgevoerd met een profiel waarbij u kunt kiezen uit verschillende kleurmogelijkheden. Voorzie deze kast met omlijste deuren naast een warme houttint of unikleur, ook met spiegel of glas. Dit zorgt ervoor dat de ruimte optisch groter lijkt.

raffito-stijldeuren-modern
Raffito-twist-kast

Raffito: veelzijdige kasten

Raffito staat voor klasse en vakmanschap. Ze leggen de focus op stijlvolle deuren met een vleugje Italiaans design. De mix van materialen, kleuren en accessoires zorgt ervoor dat u altijd terecht kunt voor een kast die tegemoet komt aan uw wensen. Ervaar het zelf en kom langs bij Marsman Maatwerk.

Raffito dealer

Marsman Maatwerk is officieel dealer van Raffito. In onze showroom in de Lier (Westland) hebben wij diverse modellen staan om een goede indruk te krijgen van dit kastenmerk. Marsman Maatwerk is de woonwinkel in de regio en specialist in kasten op maat. Al sinds 2002 is Marsman Maatwerk actief in de wereld van wonen waarbij de productgroepen kasten op maat, zonwering en vloeren zijn.

Maak een afspraak of neem contact op
Afspraak maken