Wilt u zonwering voor op uw serre? Een sfeervol en lekker licht vertrek in uw woning, een serre. U kunt van het zonnetje genieten van het vroege voorjaar tot het late najaar maar tijdens de zomermaanden kan het ook een klimaat aannemen van een broeikas. U kunt dit eenvoudig oplossen door een serrezonwering.

Serre Zonwering

Kies voor zonwering op uw serre dak en creëer het hele jaar door een fijn klimaat in uw serre. Doordat het doek via geleiders wordt in- en uitgerold blijft uw doek een mooie strakke uitstraling houden. Uw serre zonwering absorbeert warmte tijdens de koele maanden en reflecteert zonlicht (en daarmee de warmte) gedurende de warme maanden. Zo geniet u optimaal van uw serre.

Met de home motion techniek van Somfy is het volledig uitgerust voor uw gebruiksgemak. Zo kunt u met een applicatie op uw telefoon de zonwering van uw serre dak bedienen.

Maak een afspraak voor uw serre zonwering

Serre zonwering opties

U heeft een ruime keuze uit diverse soorten doeken. Van effen tot met een patroon en van basis en naturel tot uitgesproken kleuren. Op die manier is er altijd een soort doek dat past bij uw interieur.

Serre zonwering kopen?

Heeft u een idee wat u graag wilt als het gaat om zonwering? Breng dan vrijblijvend een bezoek aan onze woonwinkel in de Lier. Hier laten wij diverse modellen zonwering zien zodat u weloverwogen de juiste keus kunt maken voor uw zonwering.

Maak een afspraak of neem contact op
Afspraak maken