Aluminium deuren en glaswanden

Stijlvolle aluminium deuren of glaswanden inclusief deur om uw huis de stijlvolle uitstraling te geven die het verdient. Steeds meer mensen kiezen voor een afscheiding tussen de woonkamer en de keuken. Kies voor een glazen wand of aluminium deur met glas zodat u toch letterlijk een doorkijkje houdt naar beide ruimten. De zwarte pui is robuust en maakt een statement in de ruimte. En tegelijkertijd geeft het een tijdloze en warme uitstraling aan uw interieur.

Kom langs in De Lier >
zwarte-aluminium-deuren

Zwarte aluminium deuren en glaswand

Zwarte aluminium deuren zijn populair en dat is niet voor niets. De industriële deuren zijn tijdloos en passen in vrijwel ieder interieur. Het glas omlijst met strakke zwarte aluminium kaders laat al het licht binnenkomen, maar biedt wel een afscheiding van uw ruimtes.

Zwarte binnendeur met glas

De zwarte binnendeur met glas is verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo kunt u kiezen voor een staand of hangend systeem. Maar ook voor deuren bevestigd aan vaste wanden of in combinatie met schuivende wanden.

De voordelen van aluminium

  • Het is niet te onderscheiden van staal
  • Het is lichter van gewicht t.o.v. staal
  • Enorm sterk materiaal
  • Onderhoudsvrij
  • Waterbestendig (geen corrosie)
  • Lange levensduur
  • 100% recyclebaar
aluminium-deuren-steellook
industriële-aluminium-deuren-zwart
industriële-deuren-aluminium-zwart

Mogelijkheden van de aluminium glaswanden met deuren

De vlakverdeling kan ook op verschillende manieren worden vormgegeven. Deel uw wensen en wij realiseren uw op maat gemaakte aluminium binnendeur. Wilt u liever witte kaders in plaats van zwart? Dan is dat ook mogelijk!

Het glas is helder gehard veiligheidsglas, zo weet u zeker dat het tegen een stootje kan en hoeft u niet bang te zijn dat het zomaar breekt. Bijvoorbeeld als uw gezin mede bestaat uit (kleine) kinderen. Optioneel is een stalen handgreep, dit geeft een robuuste uitstraling aan de aluminium deuren. En ook is het mogelijk om te kiezen voor softclosing van de deuren.

U haalt een echte eyecatcher in huis met deze prachtige aluminium binnendeuren. Ontdek het in onze showroom in De Lier.

Meer weten over onze aluminium deuren en glaswanden?

Wilt u graag meer weten over aluminium glaswanden in combinatie met deuren? Kom langs en vraag naar de mogelijkheden voor uw woning.

Maak een afspraak of neem contact op
zwarte-glazen-pui-aluminium

Marsman Maatwerk is dealer van:

Afspraak maken