Wilt u graag een sfeervolle PVC vloer?

Pvc Vloer

Steeds vaker wordt er gevraagd naar een pvc vloer omdat men ontdekt dat het een heel gebruiksvriendelijke vloer is. En daarnaast is een pvc vloer zeer geschikt voor vloerverwarming.

PVC vloer

Een pvc vloer is er in diverse soorten, stijlen, kleuren en diktes. Naast de kleur van een pvc vloer zijn er een aantal andere varianten waar u een keuze uit maakt. Kies tussen een click pvc vloer of een gelijmde pvc vloer. Wilt u rechte stroken, een pvc visgraat vloer of liever een pvc betonlook vloer?
Bespreek uw wensen in onze showroom in de Lier. Wij laten u graag alle PVC vloermogelijkheden zien!

Maak een afspraak om uw pvc vloer uit te kiezen

Intensiteit van gebruik

Waar wilt u de pvc vloer leggen en hoe intensief wordt deze ruimte gebruikt? Wilt u uw pvc vloer in de woonkamer of op zolder of wellicht in een bedrijfsruimte of garage? Bedenk dan hoe intensief de vloer gebruikt zal worden. Afhankelijk van het gebruik adviseren wij een pvc vloer dikte. Er zijn pvc vloeren van 3, 5 of 7 mm dik. Een ruimte waar weinig gebruik van wordt gemaakt, bijvoorbeeld de zolder, kan volstaat met een 3 mm dikke pvc vloer. Voor een woonkamer waar bijvoorbeeld ook kleine kinderen spelen met een fietsje of ander speelgoed, wordt 3-5 mm aangeraden. Voor bedrijfsruimtes waar zwaar materiaal over rijdt, adviseren wij een 7 mm dikke pvc vloer.

Pvc vloer
Pvc Visgraat Vloer

PVC vloer visgraat

Een populaire variant van de pvc vloer is een pvc visgraat vloer. Voorheen had een visgraat vloer een typisch klassieke uitstraling maar tegenwoordig is een visgraat vloer ook modern toepasbaar door te kiezen voor extra brede planken. Vrijwel alle pvc vloermerken hebben pvc visgraat vloeren in het assortiment. De stroken zijn namelijk van een ander formaat - korter en eventueel breder - dan de reguliere stroken.

Visgraat vloer prijs inclusief leggen
Wilt u graag een pvc visgraat vloer laten leggen dan kunt u daarvoor bij ons terecht. Kom langs in onze woonwinkel en wij maken een offerte op basis van uw vierkante meters inclusief het laten leggen van een pvc visgraat vloer.

PVC vloeren betonlook

Een andere trend binnen pvc vloeren is de pvc vloer in betonlook. Een goed alternatief voor de moderne en kostbare gietvloeren. PVC vloeren in betonlook grijs zijn erg geliefd en hebben alle voordelen van een pvc vloer en toch de uitstraling van een gietvloer. Een PVC betonlook vloer staat prachtig in een industrieel of stoer interieur. Wilt u deze vloer eens in het echt zien? Kom dan langs in onze woonwinkel in de Lier.

Pvc Tegel

PVC tegel

Naast stroken zijn er ook PVC tegels. PVC vloertegels kunnen bijvoorbeeld erg mooi staan in uw badkamer. Omdat pvc vochtbestendig is, is het geen probleem om te kiezen voor het aangename zachte gevoel van een pvc tegel in plaats van een harde stenen tegel. Gebruik de PVC tegels bijvoorbeeld voor de badkamer en het toilet, maar denk ook aan uw garage.

PVC vloer voordelen

Wat zijn de voordelen van een pvc vloer? Wij hebben ze op een rij gezet:

 • geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling
 • erg natuurgetrouwe dessins
 • onderhoudsarm en hygiënisch
 • geschikt voor vochtige ruimtes
 • slijtvast door sterke PU toplaag
 • voelt snel warm aan
 • goede demping bij lopen
 • erg sterk materiaal
 • duurzaam en milieuvriendelijk
 • in geval van lijmen: beschadigde stroken kunnen worden vervangen

PVC vloer nadelen

Zijn er ook nadelen als u kiest voor een pvc vloer?

 • duurder dan laminaat vloer
 • let op dat pvc vloeren zo min mogelijk contact maken met rubber, gebruik viltjes
 • in geval van een pvc vloer lijmen: hogere eis aan ondergrond

PVC vloer laten leggen

Wilt u een pvc vloer laten leggen? Dit is geen probleem, als u uw vloer bij ons aanschaft kunt u tegen een meerprijs de pvc vloer laten leggen. Onze ervaren vloerenleggers zorgen voor een strak resultaat. Meer weten over pvc vloeren? Kom langs in onze showroom in de Lier en wij adviseren u graag welk type pvc vloer geschikt is voor u.

Maak een afspraak of neem contact op

Marsman Maatwerk is dealer van:

Afspraak maken