Inquino kast

Maatwerken kasten van InQuino zijn verkrijgbaar via Marsman Maatwerk. Heeft u speciale wensen voor een maatwerk (klein)meubel? Ontdek dan de kasten van InQuino.

InQuino kasten

Met InQuino kasten kunt u alle kanten op. De kasten zijn uitvoerbaar in diverse materialen waardoor een InQuino kast in iedere ruimte van het huis kan worden geplaatst. Van werkkamer tot woonkamer en van kantoor tot garage. Laat u inspireren door voorbeelden van kasten.

Wandkast op maat

Wilt u een wandkast op maat laten maken? Met InQuino is vrijwel alles mogelijk. Van een boekenkast op maat tot een modern tv-meubel. Of heeft u een bijkeuken of zolder waar u de wasmachine en droger op een mooie manier wilt wegwerken in een multifunctionele kast? Krijg een idee van de mogelijkheden met een InQuino kast.

Kies uw Inquino kast uit in onze showroom
Schuine kast op maat

TV meubel op maat

Een TV meubel op maat gemaakt kan met InQuino. Deel uw TV meubel helemaal naar uw wensen in. Of stel een grote wandkast op maat samen waar uw TV een handige plek krijgt. Met ons tekenprogramma kunt u bij ons aan tafel samen komen schetsen, tot uw ideale tv meubel is gerealiseerd.

InQuino dealer

Bent u op zoek naar een InQuino dealer in het Westland (Zuid-Holland) en omgeving? Dan kunt u het beste terecht bij Marsman Maatwerk in de Lier. De woonwinkel en specialist in kasten op maat.

Maak een afspraak of neem contact op
Afspraak maken