Elektrisch bedienbaar zonnescherm

Bent u op zoek naar een elektrisch bedienbaar zonnescherm? Eén die op afstand op de gewenste stand kan worden ingesteld. Of zelfs zo slim is dat deze op basis van sensoren kan besluiten om in te gaan als het begint te regenen of hard begint te waaien. Dan heeft u er letterlijk geen omkijken meer naar. Een elektrisch bedienbaar zonnescherm is zo gek nog niet. Als dé zonweringspecialist adviseren wij u graag over welk type zonnescherm het meest geschikt voor u is.

Bekijk onze zonwering >
Elektrische knikarm zonnescherm

Elektrische knikarm zonnescherm

Een elektrische knikarm zonnescherm kan uitkomst bieden als u graag in de schaduw wilt genieten van uw terras en tegelijkertijd de zon wil weren voor een aangename temperatuur in huis. Een elektrische knikarm is dan wel erg gemakkelijk in gebruik. Met de slimme software in combinatie met sensoren is het mogelijk om het zonnescherm automatisch in te stellen. Zo geniet u van zonnige dagen én een koel huis.

Elektrisch zonnescherm op maat

Bent u op zoek naar een elektrisch zonnescherm van 3, 4 of 5 meter lang? Handig om te weten is dat u bij ons terecht kunt voor elektrische zonneschermen op maat. Zowel in de lengte als in de breedte is er van alles mogelijk. Bespreek uw wensen en meet eventueel van te voren de grootte van uw terras op zodat we de juiste afmeting kunnen bepalen voor uw elektrisch bedienbare zonnescherm.

Elektrische-screens-op-maat-somfy

Slimme zonwering met Somfy

Slimme zonwering komt tot z’n recht met de besturingssoftware van Somfy. Als erkend Somfy partner bieden wij uitgebreid advies en ondersteuning bij installatie en bediening. Wilt u een afstandsbediening of bedient u uw elektrische zonwering liever met een app op uw mobiel? Beiden zijn mogelijk. Het is zelfs mogelijk om bewegingsmelders, stroomuitvalmelders en waterlekkagemelders toe te passen. Indien gewenst kunnen we vanaf ons kantoor toegang krijgen tot uw systeem om eventuele kleine storingen direct te verhelpen. Vraag ons naar de mogelijkheden!


Slimme zonwering somfy

Wilt u uw elektrisch bedienbaar zonnescherm kopen?

Bent u geïnteresseerd in een elektrisch bedienbaar zonnescherm en overweegt u om deze binnenkort aan te schaffen? Breng dan een bezoek aan dé zonweringspecialist van het Westland: Marsman Maatwerk. Met onze jarenlange ervaring in zonwering en bijpassende producten weten wij als geen ander wat handig, functioneel en esthetisch de juiste keuzes zijn. Dit is namelijk voor iedereen anders. Afhankelijk van de gebruikswensen, ligging van het terras en het karakter van het huis komen we tot het juist type elektrisch bedienbare zonnescherm.

Bezoek onze showroom in de Lier en wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw zonwering.

Bekijk ons adres of neem contact op
Afspraak maken