Laminaat vloeren zijn onverminderd populair en liggen in ontzettend veel woningen. Er zijn veel verschillende soorten en typen laminaat vloeren. Graag leggen wij de verschillen en voor- en nadelen van een laminaat vloer uit.

Laminaat vloer

Mflor vloer

Een laminaat vloer is verkrijgbaar in een kliksysteem of te verlijmen met de ondervloer. In beide varianten zijn er enorm veel verschillende dessins van imitatie hout- of betonlook waar u tussen kunt kiezen. Wijk eens af van de standaard voor en denk eens aan een laminaat tegel in plaats van stroken. Haal buiten naar binnen en leg stoere laminaat tegels in uw woonkamer. Of kies voor een sfeervol dessin voor in uw badkamer. Dit zijn een paar voorbeelden, meer weten?

Maak een afspraak voor uw laminaat vloer

Laminaat betonlook

Steeds vaker kiezen we voor natuurlijk materialen en tinten in ons huis. Laminaat leveranciers hebben niet stilgezeten en hebben betonlook laminaat ontwikkeld. Prachtig voor een industrieel interieur.

Visgraat laminaat

De visgraat vloer is bezig met een opmars. Waar deze vloer vroeger vooral een klassieke uitstraling had, is deze tegenwoordig ook in een modern jasje gestoken. Kies bijvoorbeeld voor de korte en extra brede planken. Ook verkrijgbaar in PVC visgraat vloer.

Voordelen van laminaat

Quick step majestic

De voordelen van een laminaat vloer zijn:

  • gemakkelijk zelf te leggen
  • relatief goedkope vloer
  • grote variatie in aanbod
  • onderhoudsvriendelijk en hygiënisch

Nadelen van laminaat

De nadelen van een laminaat vloer zijn:

  • door de harde toplaag is de vloer hard en voelt minder warm aan
  • duidelijk hoorbaar contactgeluid, kies daarom voor de juiste ondervloer
  • verplaatsen van (zware) spullen kan leiden tot krassen

Laminaat vloer laten leggen

Wilt u graag laminaat in uw huis en het bij voorkeur laten leggen? Kom langs in onze woonwinkel. Wij adviseren u graag over welk type vloer het beste bij uw levensstijl past en onze mannen komen de vloer bij u thuis leggen.

Maak een afspraak of neem contact op

Marsman Maatwerk is dealer van:

Afspraak maken