Maatwerk kledingkasten

Prachtige maatwerk kledingkasten die door het hele huis zijn toegepast. Van verschillende soorten maatwerk kledingkasten tot een garderobekast, schuifwandkast en wasruimte kast. Doordat er voor alle kasten dezelfde kleur is gekozen zorgt dit voor rust in het interieur. Met hier en daar een lade en spannende verlichting krijgt de kast een compleet andere uitstraling. Wilt u ook wel zoiets voor uw woning?

Kom langs in onze showroom of maak direct een afspraak
Bruin Eenvoudig Collage Facebook Post
"Maatwerkoplossingen voor een betaalbare prijs"

Dat is Marsman Maatwerk

Maatwerk garderobekast

Een prachtige maatwerk garderobekast waar voldoende opbergruimte is voor jassen, schoenen en andere outdoor accessoires. Zo biedt de lade plek voor handschoenen, shawls maar ook sportattributen voor de kinderen. En is de hal opgeruimd.

Specificaties garderobekast
Merk: M-Select
Kleur:
Elephant Grey
Greep:
Endine

maatwerk gangkast

Inloopkast

We dromen er allemaal van en voor sommigen gaat die een wens in vervulling. Zo ook voor deze mensen. Zij kozen voor een inloopkast, aangrenzend aan hun slaapkamer. De verlichting geeft die finishing touch aan de kast. Naast het feit dat het er mooi uitziet, is het ook nog eens erg functioneel. Het plaatje wordt compleet met de zwart omlijste schuifdeur met glas.

Specificaties inloopkast
Merk:
M-Select
Kleur:
Shadow

inloopkast met verlichting
Maatwerk kledingkasten

Zolderkast

Een prachtig op maat gemaakte zolderkast voor een schuin dak. Doe inspiratie op voor uw zolderkast.

Specificaties zolderkast
Merk:
Inquino
Type:
Draaideurkast
Deuren: Eiken bordeaux licht

Zolderkast schuin dak

Kasten in wasruimte

Functioneel en mooi om te zien hoe opgeruimd de wasruimte is met behulp van een paar handige kasten en planken. Geef de wasmachine en droger een plek in een maatwerk kast. Het inrichten van de wasruimte kan op verschillende manieren, afhankelijk van de grootte van de ruimte. In dit geval is er ook een schuifwandkast geplaatst voor genoeg opbergruimte.

Specificaties kast wasruimte
Merk:
M-Select
Type:
3-deurs kast
Kleur: Schadow
Omlijsting: Elegance inox

kast voor wasruimte
washok kasten

Grote schuifwandkast in slaapkamer

In de slaapkamer slash werkplek is een schuifwandkast op maat gemaakt inclusief planken voor het opbergen van benodigde kantoorspullen. De spots aan de kast zorgen voor de juiste verlichting om goed zicht te hebben. Niet alleen in de kast, maar ook dient het als sfeerverlichting in de kamer.

Specificaties schuifwandkast slaapkamer
Merk:
M-Select
Type:
3-deurs kast met spiegel en lichtkoof
Kleur:
Shadow
Omlijsting:
Elegance ino

grote schuifwandkast

Wilt u ook graag van deze mooie maatwerk kasten?

Bent u geïnspireerd door de kasten op maat die hier zijn gemaakt? Stap binnen in onze showroom in de Lier en we adviseren u graag bij het samenstellen van de kasten voor uw woning.
Tip: Neem een plattegrond mee. Zo kunnen we eenvoudig de juiste kast in de ruimte tekenen.

Maak een afspraak
Afspraak maken