Zolderkast schuin dak laten ontwerpen?

Een zolderkast voor een schuin dak laten ontwerpen? Bewonder deze prachtige versie van een zolderkast dat perfect aansluit op het schuine dak. Een mooie oplossing die ook nog eens erg functioneel is en geen enkele ruimte onbenut laat. Heeft u ook zoiets voor ogen voor uw zolder met schuine dak? Breng dan een bezoek aan onze showroom en ontdek wat wij voor u kunnen ontwerpen.

Ja, ik wil een zolderkast
Zolderkast schuin dak

Een ruime zolder met zolderkast op maat

Kies voor een op maat gemaakte zolderkast en vergroot optisch de ruimte. Doordat deze perfect past in de ruimte is het niet alleen mooi voor het oog, maar ook functioneel. In dit geval is de kast tegen de wand aan geplaatst waardoor er maar weinig ruimte verlopen gaat.

Door voor een soortgelijke oplossing te kiezen is het ook erg aantrekkelijk om van de zolder een slaapkamer te maken. Door knieschotten te plaatsen is er meer dan genoeg opbergruimte.

Specificaties zolderkast

De specificaties die gelden voor deze zolderkast met schuin dak zijn als volgt:

Merk: Inquino
Deuren: Eiken bordeaux licht
Interieur en ombouw: Metaalzwart
Kenmerken: Perfect passend tussen de muren en het schuine dak geplaatst

Inquino zolderkast

Open of gesloten zolderkast

Wilt u een zolderkast die open is of wordt afgesloten met deuren? Om te helpen bij het maken van die keuze hebben wij de voor- en nadelen op een rij gezet.

De voordelen van een open zolderkast:

  • voordeliger; omdat er geen deuren benodigd zijn voor het kastinterieur
  • overzichtelijk; direct kunt u zien waar en wat er in de kast ligt
  • ruimtelijk; het ziet er groter uit dan een dichte kast vanwege de letterlijk open uitstraling

De nadelen van een open zolderkast:

  • stoffig; een open vak trekt meer stof aan waardoor u af en toe een doek door de open vakken moet halen om het stofvrij te houden
  • rommelig; als u niet zo bent van het netjes opvouwen kan het een uitdaging zijn om de open kast er opgeruimd uit te laten zien

Wilt u ook een zolderkast voor schuin dak?

Bent u geïnspireerd door deze zolderkast voor een schuin dak en op zoek naar zo’n soort kast? Breng dan een bezoek aan onze showroom en neem - als u dit uiteraard heeft - de plattegrond mee van uw zolder. Foto’s zijn ook handig om een goed beeld te krijgen zodat we de ideale kast voor u intekenen. Heeft u andere vragen neem dan gerust contact met ons op.

Maak een afspraak
Afspraak maken