Unilux. Op maat gemaakte horren

Wilt u graag horren die perfect passen in uw raam of voor uw deur of schuifpui? Ontdek dan de op maat gemaakte horren van Unilux. De uitgebreide collectie biedt voor ieder raam of deur dé oplossing voor een hor op maat. Wilt u graag een plissé hor- of raamhor, een rolhor of een vaste hor? Ontdek het complete aanbod op de site van Unilux.

Waarom een Unilux hor kiezen?

✔ Eenvoudige montage ✔ Betaalbaar maatwerk ✔ 5 jaar garantie ✔ Binnen 1 week leverbaar
✔ Nederlands ontwerp

Marsman Maatwerk is Unilux dealer

Marsman Maatwerk is de premium dealer van Unilux in De Lier (Westland) en omstreken. Vanuit de Lier bedienen wij het hele Westland inclusief steden als Rotterdam, Den Haag en Delft. Naast horren op maat van Unilux verkopen wij ook kasten op maat, zonwering en vloeren. Ontdek onze ruime showroom waar wij vrijwel alles van Unilux laten zien.

Onze eigen monteurs komen - als u dat wenst - uw ramen en deuren inmeten voor de horren zodat u geniet van een insectvrije woning.

Over Unilux

Deze betaalbare horren worden Unilux (van Nederlandse bodem) vervaardigt en o.a. via Marsman Maatwerk aangeboden. Unilux is zich bewust van het klimaat en ook de rol die insecten innemen in de natuur. Deze zijn er namelijk niet voor niets. Allereerst wordt met op de maat gemaakte horren, de kans verkleint dat u ongewenste muggen, wespen of rupsen in huis ontvangt. Om het leven van insecten te stimuleren heeft Unilux in samenwerking met RTL Eigen huis & Thuis een levensgroot insectenhotel gebouwd. Dit om aandacht en bewustwording voor de natuur te vragen. Een nobel streven!

Unilux horren kopen?

Wilt u graag Unilux horren voor uw ramen en/of deuren laten plaatsen? Breng dan een bezoek aan onze showroom in de Lier en wij helpen u graag bij het uitkiezen van de ideale horren voor uw woning.

Maak een afspraak
Afspraak maken