Zoekt u een woonwinkel in Leiden en omgeving? Een fijne zaak waar alle tijd voor u wordt genomen bij het uitkiezen van uw kast op maat, zonwering en vloeren? Marsman Maatwerk in de Lier kent een dorps karakter en is goed uitgerust met een eigen werkplaats, eigen monteurs en een top service. Bent u op zoek naar een kast, zonwering of vloeren? Breng dan zeker een bezoek aan Marsman Maatwerk.

Bekijk onze showroom

Woonwinkel Leiden

Woonwinkel leiden

De woonwinkel van Leiden en omgeving. Op slechts een half uurtje rijden bent u bij de zaak waar u gratis de auto voor de deur kunt parkeren. In onze grote showroom aan de Lierweg 105 staan verschillende kast, zonwering en vloer opstellingen, zodat u een goed idee krijgt van de mogelijkheden die wij kunnen doorvertalen in uw woonwensen.

Wilt u een kast op maat?

Wilt u graag een kast op maat laten maken? Denk bijvoorbeeld aan een kamer met een schuine muur. Ideaal om te gaan voor een maatwerkoplossing om de kast mooi te integreren in de ruimte en optimaal te benutten. Of misschien wilt u uw hal graag opruimen en alle jassen een plekje geven zonder dat alles in het zicht hangt. Kies dan bijvoorbeeld voor een mooie garderobekast met spiegel, zodat u uzelf nog even kunt bekijken voor u de deur uit stapt.

Maar ook tv-meubels en een wasmachine meubel behoren tot de mogelijkheden met de merken die wij voeren. Meer weten over kasten?

Bekijk de kastencollectie
Woonwinkel leiden

Zoekt u naar betaalbare zonwering?

Genieten van de zon, maar wel wanneer het u uitkomt? Kies voor zonwering. Er zijn verschillende mogelijkheden. Denk aan het populaire knikarmscherm of de stijlvolle markies. Mooi op pergola’s realiseren wij. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs en bespreek uw woonwensen met ons.

Bekijk de zonweringcollectie

Of bent u toe aan een nieuwe vloer?

Heeft u een nieuw huis gekocht en wilt u graag een nieuwe vloer laten leggen? Of is uw huidige vloer nodig aan vervanging toe? Wij verkopen laminaat en PVC vloeren. Bespreek met onze adviseurs hoe uw gezinssamenstelling is, wat uw woonwensen zijn en laat foto’s zien van uw (gewenste) interieur. Zo kunnen wij u het beste advies geven voor uw nieuwe vloer.

Bekijk de vloerencollectie

Meer weten over woonwinkel Leiden?

Wilt u meer weten over woonwinkel Leiden en omgeving? Breng een bezoek aan onze showroom in De Lier. Wij staan voor u klaar op het gebied van kasten, zonwering, horren en vloeren. In onze ruime showroom kunnen wij u van alles laten zien, diverse showroommodellen geven een goede indruk van de mogelijkheden. Graag tot binnenkort!

Neem contact op
Afspraak maken