Een woonwinkel in Den Haag en omgeving, bent u daar naar op zoek? Een professionele zaak met een dorpse mentaliteit? Bij Marsman Maatwerk in De Lier zijn wij gespecialiseerd in kasten op maat, zonwering en vloeren.

Neem contact op
woonwinkel-in-den-haag

Woonwinkel in Den Haag

Een woonwinkel in Den Haag vinden die heeft waar u naar op zoek bent vindt u in de Lier. Op een klein half uurtje rijden bent u al in het Westland, aan de Lierweg 105 treft u een uitgebreide showroom met diverse soorten kasten, zonwering en vloeren. In alle rust op een gedegen manier worden geadviseerd over uw woonplannen, daarvoor gaat u naar Marsman Maatwerk.

den-haag-woonwinkel

Product aanbod

Wij verkopen kasten op maat van de merken M-Select, Inquino en Raffito. Met dit aanbod van merken realiseren wij iedere wens op het gebied van kasten. Van kledingkast tot tv-meubel en was slaapkamermeubel tot wasmachinemeubel.

Naast kasten slaagt u bij ons ook voor zonwering. Geef uw woonwensen aan en samen kijken wij naar de beste zonwering oplossing voor uw woning. Binnen- of buitenzonwering, beiden hebben wij in ons assortiment. Maak uw huis direct insect-vrij door horren op maat te laten plaatsen. De horren die wij verkopen zijn van Unilux en M-Select.

Tot slot kunt u bij ons terecht voor mooie pvc en laminaat vloeren. Uitvoerbaar in verschillende patronen en afmetingen. Denk bijvoorbeeld aan hout- maar ook betonlook. En van lange planken tot vloertegels. Kom langs en één van onze adviseurs helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes voor uw huis.

Meer weten over woonwinkel Den Haag?

Wilt u graag meer weten over de woonwinkel van Den Haag en omgeving? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan onze zaak aan de Lierweg in De Lier. Neem vast een online kijkje in onze showroom om een idee te krijgen van de zaak.

Neem contact op
Afspraak maken