Bent u op zoek naar Kasten op maat Den Haag en omgeving?

Neem dan een kijkje in onze showroom in de Lier. Op zo’n 20 minuten rijden vanaf Den Haag rijdt u zo De Lier binnen. Betaalbare en goede kwaliteit kasten vindt u bij de kastenspecialist van Den Haag en omgeving. Marsman maatwerk heeft jarenlange ervaring in de wereld van kasten op maat.

Bekijk onze kasten
kast-op-maat-den-haag

Kasten Den Haag

Bent u op zoek naar een specifieke kast en heeft u ‘m nog niet kunnen vinden in Den Haag? Kom dan langs in onze woonwinkel in De Lier. Bij ons vindt u een uitgebreide kastencollectie van verschillende merken met hun eigen toepassingen. In onze showroom laten wij diverse kastopstellingen zien zodat u een goed beeld krijgt van de kleuren, type deuren, structuren en interieur-mogelijkheden.

Ook qua kaststijlen kunnen wij overal in voorzien. Denk aan een traditionele deur met omlijsting of een aluminium zwarte deur met glas en vlakverdeling? Of een landelijke deur met freeslijnen? Ontdek het zelf door een bezoek te brengen aan onze showroom.

Van garderobekast tot tv-meubel

Wat voor kast zoekt u? Een kledingkast met schuifdeuren, draaideuren of wellicht zonder deuren en gaat u liever voor een inloopkast? Of wilt u graag een mooi meubel voor in de woonkamer, zoals een tv meubel of een wandkast?

Neem de plattegrond van uw woning mee zodat we een goede en concrete invulling kunnen geven aan de ruime. Ook kasten die tegen een schuine wand geplaatst moeten worden, is voor ons geen probleem.

Met onze eigen monteurs in dienst, hebben wij een team waar we op elkaar kunnen bouwen. Zo maken wij van iedere uitdagende klus een prachtig eindresultaat.

kastenspecialist-den-haag

Meer weten over kasten op maat Den Haag?

Wilt u graag meer weten over de kasten op maat in de omgeving van Den Haag? Kom dan langs in onze showroom in de Lier. Met ons 3D-tekenprogramma krijgt u een goed beeld van uw samengestelde kast. Aan de hand van de voorbeeldkasten die in onze showroom staan, krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden. Graag tot binnenkort bij Marsman Maatwerk.

Adres en contact
Kastmerken
Afspraak maken