Kasten op maat in Rotterdam en omgeving? En het liefst ook een beetje betaalbaar.

Daarvoor kunt u het beste een bezoek brengen aan de showroom van Marsman Maatwerk. Al jaren dé kastenspecialist uit Rotterdam en omgeving. Van traditionele omlijste kastdeuren tot inloopkasten met sfeervolle zwarte aluminium deuren. Kortom, stel uw ideale kast op maat samen in de Lier, op zo’n 25 km rijden vanaf Rotterdam.

Bekijk onze kasten
Kasten op maat rotterdam

Kasten Rotterdam

Heeft u uw kast in Rotterdam nog niet kunnen vinden? Kom dan langs in onze interieurwinkel in de Lier. Wij hebben verschillende stijlen kasten en kastopstellingen in onze showroom staan. Wel zo prettig om een goed beeld te krijgen van de type deuren, kleuren en interieur-mogelijkheden.

Van landelijke deuren tot traditionele deuren met omlijsting of wilt u graag aluminium zwarte deuren met glas en vlakverdeling? Ook daarvoor kunt u terecht in onze showroom.

Voor iedere ruimte een kast

Naar wat voor kast bent u op zoek? Een kledingkast met schuifdeuren of draaideuren, of misschien wel een inloopkast? Heeft u genoeg ruimte dan kan een inloopkast een prachtige kast zijn voor uw kleding. Heeft u een compactere ruimte, dan kan een schuifdeurkast uitkomst bieden. Denk voor een goede schuifdeurkast aan het merk M-Select, bij ons verkrijgbaar.

Hal

Dit geldt wellicht ook voor uw hal. Maar gebruik van de lengte van uw hal. Plaats hier een mooie schuifdeurkast om optimaal gebruik te maken van de ruimte en alle jassen in op te hangen. Heel fijn, zo’n opgeruimde hal als u thuis komt.

TV meubel

Wilt u graag een passend tv meubel of wandmeubel in uw woonkamer? Ontdek dan de mogelijkheden van InQuino. Deze kasten zijn modulair opgebouwd. Dit biedt veel mogelijkheden om een tv meubel of eigenlijk iedere willekeurige kastoplossing te maken.

Kastenspecialist rotterdam

Slaapkamermeubel

Wilt u graag een mooie (tiener) slaapkamer inrichten. Denk bijvoorbeeld aan een bed gecombineerd met een bureau en kast, in zachte tinten? Dan is de kastcollectie van Cinquanta3 een uitkomst.

Meer weten over kasten op maat Rotterdam?

Wilt u graag meer weten over de kasten op maat in de omgeving van Rotterdam? Kom dan langs in onze showroom in de Lier. Met ons 3D-tekenprogramma krijgt u een goed beeld van uw samengestelde kast. Aan de hand van de voorbeeldkasten die in onze showroom staan, krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden. Graag tot binnenkort bij Marsman Maatwerk.

Adres en contact
Afspraak maken