Op zoek naar een interieurwinkel in Rotterdam en omgeving? Een interieurwinkel met zonwering, kasten en vloeren op maat? Kom dan langs bij interieurwinkel Marsman Maatwerk in de Lier. Heeft u specifieke woonwensen en wilt u van ons weten wat de mogelijkheden zijn voor het realiseren hiervan? Maak dan een afspraak.

Maak een afspraak
interieurwinkel-rotterdam

Interieur winkel Rotterdam

Wilt u een interieur winkel in Rotterdam vinden waar u terecht kunt voor maatwerk kasten, zonwering en mooie pvc of laminaat vloeren? Rij dan een klein stukje verder naar de Lier. Wij verkopen verschillende soorten kasten. Van draaideurkasten tot schuifdeurkasten maar ook tv-meubelen en een kastombouw voor uw wasmachine.

Of wilt u uw zonwering dit jaar eindelijk regelen zodat het binnen lekker koel blijft en de insecten buiten blijven? Ons uitgebreide assortiment aan zonwering biedt voor ieder wat wils. Van knikarmschermen tot screens maar ook horren en binnenzonwering zijn bij ons verkrijgbaar.

En tot slot kunt u bij ons ook terecht voor mooie vloeren. Ons assortiment bestaat uit een uitgebreid palet van pvc en laminaat vloeren. Beiden hebben hun eigen voordelen en wij leggen ze graag aan u uit om tot de juiste vloer te komen die bij u past.

Heeft u zulke wensen voor uw huis? Breng dan een bezoek aan de interieurwinkel van Rotterdam en omgeving.

interieurwinkel-rotterdam

Uitgebreide showroom

Onze sfeervolle en overzichtelijke showroom biedt ruimte om u te inspireren op het gebied van kasten, zonwering en vloeren. Verschillende opstellingen zijn verwerkt om u een idee te geven van de mogelijkheden. Voor de kasten werken wij met een 3D programma zodat wij uw wensen direct kunnen doorvertalen naar een schets. Wel zo tastbaar!

Meer weten over interieurwinkel Rotterdam en omgeving?

Wilt u graag meer weten over onze interieurwinkel Rotterdam? Neem vast een kijkje in onze showroom of maak meteen een afspraak via ons contactformulier. Onze adviseurs Erwin en Herman helpen u graag verder met het kiezen van de juiste maatwerk producten voor uw thuis.

Maatwerk hoeft niet altijd duur te zijn, dat bewijzen wij. Marsman Maatwerk, maatwerk voor een aantrekkelijk prijs!

Neem contact op
Afspraak maken