Kast met bureau

Cinquanta3 biedt functionele en flexibele woonoplossingen die passen bij de huidige trends en ontwikkelingen in ons interieur. Een nieuw modulair meubelsysteem dat in neutrale tinten wordt geleverd.

Cinquanta3 kasten

Van eenvoudige kasten tot complete kastoplossingen voor iedere ruimte in uw huis. Denk aan schuifwandkasten, inloopkasten en draaideurkasten. Maar ook slimme roomdivider-kasten of een kastombouw gecombineerd met bureau voor uw schoolgaande zoon of dochter. Door de eenvoudige en sobere kleuren passen deze kasten in ieder interieur. Daarbij zorgen ze voor rust en en een tijdloze uitstraling.

Interesse in een Cinquanta3 kast?

Cinquanta3
Bijkeuken kast

Cinquanta3 kastoplossingen

De kastoplossingen van Cinquanta3 zijn oneindig omdat het allemaal maatwerk kasten zijn voor een interessante prijs. Toepasbaar in iedere ruimte, van woonkamer tot badkamer. Zorg voor een geordend en sfeervol huis met kasten van Cinquanta3.

Cinquanta3 dealer

Bent u op zoek naar een Cinquanta3 dealer in het Westland (Zuid-Holland) zoals Den Haag, Rotterdam en omgeving? Dan kunt u het beste terecht bij Marsman Maatwerk in de Lier. De woonwinkel en specialist in kasten op maat.

Meer weten over Cinquanta3?

Wilt u meer ontdekken over de kastoplossingen van Cinquanta3? Kom langs in onze showroom in de Lier waar wij showroomkasten hebben staan. Maak een afspraak om zeker te zijn dat wij alle tijd voor u hebben om samen uw ideale kast te ontwerpen met behulp van het 3D-tekenprogramma. Zo krijgt u een goede indruk van uw nieuwe kast voordat deze straks bij u wordt gemonteerd.

Maak een afspraak of neem contact op
Afspraak maken