Kom langs voor een kast op maat

Kasten op maat rotterdam

De zomercollectie maakt plek voor de wintercollectie. Het is tijd om alles uit de kast te halen en deze op te ruimen om klaar te maken voor een nieuw seizoen. Een kast gaat jaren mee. Voorheen was een kast met name functioneel. Hij bevatte een aantal planken, roedes en misschien een lade of twee.

Tegenwoordig heeft de kast een prominentere rol in de ruimte gekregen. Er wordt gekeken naar het design en uiteraard naar de functionaliteit. Denk niet alleen aan planken en roedes, maar ook aan handige lades met voor-ingedeelde vakken, een schoenenrek of wat dacht u van verlichting? Bij Marsman Maatwerk denken wij mee met u, zijn op de hoogte van de trends en kunt u kiezen uit diverse kastmerken.

Kortom: Haal eruit wat erin zit en kom langs voor een kast op maat bij ons in de Lier.

Meer over kasten op maat
Marsman kasten op maat

Stel uw kast op maat samen

Heeft u specifieke ideeën voor uw kast? Of heeft u bijvoorbeeld een schuine wand of schuin dak waar de kast tegenaan moet worden geplaatst? Neem tekeningen of foto's mee van de situatie en maak bijvoorbeeld een Pinterest bord aan waar u plaatjes kunt pinnen die u aanspreken. Zo krijgen wij een goed beeld van uw wensen en kunnen wij gedegen advies uitbrengen over de mogelijkheden voor uw kast op maat.

Wilt u graag een afspraak maken?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw kast op maat? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom in de Lier.

Contact en Adres
"Haal eruit wat erin zit en kom langs voor een kast op maat bij ons in de Lier."

Marsman Maatwerk

Landelijke Kast Op Maat

Nog meer kastinspiratie opdoen?

Ontdek verschillende kastopstellingen bij onze pagina over kastinspiratie.

Kastinspiratie
Afspraak maken