Wij maken screens op maat voor u vanuit onze werkplaats, geschakeld aan onze woonwinkel in de Lier. Bent u op zoek naar kwalitatief goede screens op maat voor een aantrekkelijke prijs? Kom dan naar onze showroom en wij helpen u graag.

Screen zonnescherm

Zonnescreen

Bent u op zoek naar een screen zonnescherm? Heeft u dan een idee of u een traditioneel screen wilt of liever een zipscreen? De laatste wordt strak ingesloten in de zijgeleider in tegenstelling tot het traditioneel screen waarbij het doek los in de geleider hangt.

Een rits-screen - ook wel zipscreen genoemd - heeft een groot voordeel dat het bijna niet klappert in de geleiders zodra de wind waait. Doordat het doek strak wordt ingesloten krijgt de wind weinig kans. Dit is het belangrijkste verschil tussen een traditioneel screen of een rits-screen. Dit verklaart ook het prijsverschil tussen beide type screens.

Screens ramen

Screen zonwering is volledig op maat te maken zodat het perfect past voor uw ramen. Een screen weer de zon en geeft een strakke uitstraling aan het exterieur van uw woning of bedrijfspand. Screens voor uw ramen hebben bijkomend voordeel dat het niet alleen de zon tegenhoudt, ook insecten worden geweerd.

Elektrische screens

Net als vrijwel alle andere zonwering, kunnen ook screens elektrisch worden bediend. Met de Somfy IO producten is het mogelijk om uw elektrische screens naar wens in te stellen.

Screens voor scholen of kantoren

Op zoek naar screen voor uw school of kantoor? Ondervindt u hinder van zonlicht dat reflecteert op (computer)schermen, digiborden, projectors etc? Hiervoor gebruiken we Ecole 1% doek, dit is een uniek glasvezel screendoek. Het doek heeft door een andere manier van weven een dichtere structuur, waardoor er tot wel 84% minder direct licht binnen komt. Ideale zonwering voor een werk- of leeromgeving, zoals scholen, ziekenhuizen en kantoorpanden.

Screens prijzen

Bent u benieuwd naar de prijzen van onze screens? Graag nodigen wij u uit in onze woonwinkel in de Lier, bespreken uw wensen en de mogelijkheden en komen met een gepast en aantrekkelijk voorstel.

Contact en Adres