Wilt u uw ervaring delen?
Wij zijn altijd benieuwd naar de ervaring van onze klanten. Wel is het natuurlijk van belang dat een klantreview alleen wordt gegeven, als er ook daadwerkelijk een intake-, aankoop- of service ervaring heeft plaatsgevonden via Marsman Maatwerk.

Iedereen die ook daadwerkelijk klant bij ons is, nodigen wij dan ook van harte uit om zijn ervaring te delen. Bent u geen klant bij ons? Dan is enkel een mening over ons delen, daarmee automatisch niet voldoende.

Een review wordt samen met uw naam gepubliceerd op de daarvoor bestemde platformen, waarbij Feedback Company voor ons de belangrijkste partner is. Een klantreview dient aan de onderstaande voorwaarden te voldoen:

U mag een klantreview schrijven voor Marsman Maatwerk wanneer:

u een intake heeft gehad
u een product heeft afgenomen
u een servicemonteur van ons langs heeft gehad

Wees er zeker van dat de opgegeven (persoons)gegevens die zijn ingevoerd, actueel en correct zijn. Uw ingegeven naam en e-mailadres zijn uitsluitend door uzelf geplaatst.

De inhoud van de review

U bent aansprakelijk voor de inhoud van de review en kunt garanderen dat:

1. De inhoud daarvan niet vals, bedrieglijk, frauduleus of op andere wijze onrechtmatig en/of in strijd met de wet is;

2. U met de review anderen (waaronder het bedrijf waarover u de review geeft) niet onheus bejegent, bijvoorbeeld door het plaatsen van discriminerende, aanstootgevende of beledigende teksten;

3. De review is enkel gebaseerd op uw eigen ervaring met Marsman Maatwerk;

4. Uw beoordeling niet bedoeld is als reactie op andere beoordelingen;

5. De beoordeling bevat geen persoonsgegevens of andere beschrijvingen die te herleiden zijn tot een persoon;

Onze partners en platformen

Zelf bewaren wij geen reviews op ons eigen kanaal. Wij nodigen u uit om een review te plaatsen op Feedback Company. De reviews die op onze website staan worden rechtstreeks vanaf Feedback Company gehaald en gepubliceerd. Voor de volledigheid, alle reviews worden hier op transparante wijze getoond. Voor meer informatie over de richtlijnen en regels die Feedback Company toepast, verwijzen wij u graag naar hun website.

Uiteraard kunt u ook op andere externe websites uw ervaring delen. Wij benadrukken bij deze, dat wij - ook hier - geen invloed hebben op de wijze waarop er met reviews wordt omgegaan. Daarvoor verwijzen we u naar desbetreffende review policy of helpcentrum.

Afspraak maken