De raamrolhor Hydra is een mooie en functionele oplossing om alle insecten buiten te houden. Heerlijk om de ramen met zomers weer wijd open te zetten, maar die insecten wilt u niet binnen hebben. Een raamrolhor is dan een aanwinst en wij meten en monteren deze ideale oplossing.

Naast raamrolhorren kunt u bij Marsman Maatwerk ook terecht voor plissé hordeuren, inklemhorren en voorzethorren. Ontdek alle mogelijkheden voor uw hor op maat in onze showroom in de Lier. Hier kunnen wij u alle soorten horren demonstreren.

Afmetingen Raamrolhor Hydra

De raamrolhor Hydra wordt op maat voor u gemaakt en kunnen zowel in als op het kozijn gemonteerd worden. De maximale afmetingen zijn 150 cm breed en 240 cm hoog.

Kleuren Raamrolhor

De raamrolhor is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, namelijk: wit (RAL 9010), roomwit (RAL 9001), antraciet (RAL 7016) en technisch zilver.

Extra opties voor de raamrolhor Hydra

Tegen een meerprijs is het mogelijk om een softsluiting uit te voeren op uw rolhorren voor ramen. Dit zorgt ervoor dat uw raamrolhor langzaam naar boven rolt, in plaats van omhoog schiet.

Hor inmeten en monteren

Marsman Maatwerk biedt u een gratis meetservice, wij komen graag langs om ter plaatse een goed advies uit te brengen en een offerte te maken. Ook kunt u gebruikmaken van de deskundige montageservice.

Contact en Adres
Afspraak maken