Marsman Maatwerk
Zonnige Weken
Meer informatie of vrijblijvende offerte? 0174 - 420861

Koningsdag gesloten

Koningsdag 27 april zijn wij gesloten! Wij wensen u een hele feestelijke dag toe!
Vrijdag 28 april staan wij weer voor u klaar.

Zonnescherm aanbieding

Ontdek onze zonnescherm aanbieding! Alles ziet er meteen een stuk vriendelijker uit met de lentezon. Wij kunnen niet wachten tot de lentezon doorkomt en deze overgaat in het zomerseizoen! Tegelijkertijd vinden wij een aangenaam klimaat in ons huis belangrijk. Er zijn verschillende manieren om dit te creëren. M-Select biedt u een compleet assortiment aan zonwering. Denk aan knikarmschermen, verandadaken, serre zonwering, pergola’s, buitenjaloezieen, rolluiken, screens of markiezen. Speciaal voor het voorjaar hebben wij de zonnescherm aanbieding!

Zonnige weken met M-Select zonwering

Om u ook een fijn klimaat in uw woning te bezorgen geven wij voorjaarskorting op de volgende zonwering. De zonwering is verkrijgbaar in de kleuren: RAL 9010, RAL 9001, parelzwart, parelgrijs en antraciet.

Knikarmschermen Taurus + Virgo

20% korting

Knikarmscherm Taurus *Windvast Zip-screen Mistral

15% korting

Windvast Zip-screen Mistral, Knikarmscherm VirgoPavo rolluiken

10% korting

Pavo RolluikenMaak nu een (inmeet) afspraak of vraag een offerte aan!

Looptijd Zonwering aanbieding

De Zonnige Weken lopen van 19 februari t/m 30 april 2018.

*50% korting op led-verlichting (enkel mogelijk voor de Taurus) 3 meter LED lichtlijst met warm-wit licht van €330,00 nu voor €165,00.
Het merendeel van ons wordt blij van de zon. Toch is het prettig om de zon in huis te kunnen weren, daar weten wij alles van. Zo hebben wij meerdere type buitenzonwering, namelijk: terrasschermen, uitvalschermen, screens, markiezen maar ook horren en rolluiken. Graag adviseren wij u wat de meest geschikte zonwering voor u en uw huis of bedrijfspand is.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Zonwering, Horren en Rolluiken