Zonnescherm aanbieding

Ontdek onze zonnescherm aanbieding! Interessante deals voor uw nieuwe zonwering. Van knikarmscherm tot rolluiken of rits-screens. Zonwering oplopend tot 20% korting. Ontdek de Zonnige Weken bij Marsman Maatwerk in de Lier!

Zonnige weken met M-Select zonwering

Voor een aangenaam klimaat in uw woning, geven wij voorjaarskorting op de volgende zonwering. De zonwering is verkrijgbaar in de kleuren: RAL 9010, RAL 9001, parelzwart, parelgrijs en antraciet. Ontdek meer over: Knikarmscherm Taurus en Raamrolhor Hydra.

Knikarmscherm

20% korting op knikarmscherm Taurus

Korting: 20%
Ritsscreen

15% korting op rits-screens

Korting: 15%
Rolluiken

10% korting op rolluiken, type Pavo.

Korting: 10%
Zonnige Weken Marsman

Zonwering en Zonneschermen

Alles ziet er meteen een stuk vriendelijker uit met de lentezon. Het vriendelijke zonnetje dat overgaat in het zomerseizoen! Tegelijkertijd vinden wij een aangenaam klimaat in ons huis belangrijk. Er zijn verschillende manieren om dit te creëren. M-Select zonwering biedt u een compleet assortiment aan zonwering. Denk aan knikarmschermen, verandadaken, serre zonwering, pergola’s, buitenjaloezieen, rolluiken, screens of markiezen. Speciaal voor het voorjaar hebben wij de zonnescherm aanbieding!

Meer weten over de Zonnige Weken?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw huis? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in de Lier. Maak nu een (inmeet) afspraak of vraag een offerte aan!

Looptijd: de Zonnige Weken van Marsman Maatwerk zijn geldig tot en met 31 maart 2020.

Contact en Adres