Wandpanelen houten latjes

Wandpanelen-houten-latjes

Prachtige wandpanelen met houten latjes om uw interieur nog meer sfeer te geven. Maar ook betonlook of houten wandpanelen. Doe inspiratie op voor uw interieur.

Houten wandpanelen voor een fraai interieur

Helemaal van nu en tegelijkertijd tijdloos. De wandpanelen met houten latjes. Verkrijgbaar in zes verschillende kleurstellingen zodat er altijd een tint is die past bij de rest van uw interieur. Keuze uit decors pepper oak, castle oak, matte black, raw concrete en white. Waarbij de laatste – white – overschilderbaar is in iedere gewenste kleur.

Maak een afspraak om uw wandpanelen uit te kiezen >

De voordelen van wandpanelen

De belangrijkste voordelen van onze wandpanelen zijn:

  • Dat u keuze heeft uit een zestal decoratieve dessins.
  • Dat het een akoestische eigenschap heeft waardoor ruimtes niet langer hol klinken.
  • Het hout is gemaakt van PEFC gecertificeerd hout en daarmee een duurzame keuze.
  • Het behoud van de kleurintensiteit omdat het UV-resistent is.
  • Het enorme gemak waarmee de panelen tegen uw muur bevestigd worden. Geschikt voor zowel een nieuwe als gerenoveerde wand.
  • Tot slot ontvangt u maar liefst 10 jaar garantie.
Wandpanelen-zwarte-latten
houten-latjes-muur-maestro-pepper-oak

Kant-en-klaar wandpaneel

Binnen een mum van tijd zijn de kant-en-klare houten wandpanelen aan uw muur bevestigd. U kunt dit zelfs alleen doen, dat geeft aan hoe eenvoudig u de wandpanelen monteert.

De bevestiging kan eenvoudig door de panelen te verlijmen op de bestaande wand. Ook is het mogelijk om de panelen vast te klikken of nieten op een houten raamwerk.

Meer weten over een houten latjes muur?

Wilt u graag wandpanelen met houten latjes om uw interieur te verfraaien? Een betaalbare en stijlvolle manier om dat te doen, is te kiezen voor deze houten wandpanelen.
Kom langs in onze showroom in De Lier waar wij u er meer over vertellen. En uiteraard kunt u de panelen in het echt zien om tot de juiste kleurkeuze te komen.

Maak een afspraak of neem contact op

Marsman Maatwerk is dealer van:

Afspraak maken