410 Marsman Maatwerk Voorjaarsactie Raamsticker Geel

Zonweringseizoen bij Marsman Maatwerk

Bent u op zoek naar zonwering of wilt u graag advies van de zonwering specialist? Neem dan contact met ons op en ontdek wat uw voordeel is als u kiest voor zonwering van Marsman Maatwerk.

10% van de orderwaarde van uw zonwering mag u besteden aan horren

Koopt u dit voorjaar uw zonwering bij Marsman Maatwerk? Dan ontvangt u van ons een voucher waarmee u korting krijgt als u horren aanschaft. 10% van de orderwaarde van uw zonwering mag u besteden aan horren. Zo geniet u dit voorjaar niet alleen van een prima klimaat in huis, maar houdt u uw huis ook vrij van ongewenste insecten. Bekijk de actievoorwaarden.

Zonwering de lier

Actievoorwaarden

De volgende actievoorwaarden zijn van toepassing op deze actie:

  • Bij aankoop van uw gekochte zonwering in 2021 ontvangt u een voucher;
  • 10% van de orderwaarde van uw gekochte zonwering in 2021, mag u besteden aan horren;
  • De korting geldt alleen voor de bestelde horren, niet op de eventuele meet- en montagekosten;
  • De voucher is 6 maanden geldig vanaf de uitgiftedatum;
  • De voucher is niet inwisselbaar op andere productgroepen bij Marsman Maatwerk en geldt uitsluitend voor de horren;
  • De voucher is alleen geldig als deze is ondertekend door medewerkers van Marsman Maatwerk.

Compleet aanbod zonwering

Marsman Maatwerk is een begrip in het Westland en omstreken als het gaat om zonwering, kasten en vloeren. Wij bieden een compleet aanbod aan zonwering. Bij ons kiest u uit knikarmschermen, screens, uitvalschermen, markiezen, rolluiken, serre zonwering, pergola zonwering en binnenzonwering.

En binnen deze mogelijkheden is het uiteraard mogelijk om te kiezen voor elektrische bediening, kleur van het doek en van de afwerking. Zo maakt u de juiste keuze: zonwering op maat voor een eerlijke prijs.

Eigen monteurs

Ons team van verkoopspecialisten, planners en monteurs weet van aanpakken en is goed op elkaar ingespeeld. We werken immers alleen met onze eigen mensen. Dat is goed voor de werksfeer, maar ook voor u! Dankzij onze goede planning kunt u snel zorgeloos genieten van uw zonwering.

Hordeur Plisse

Meer informatie over horren?

Benieuwd wat voor soort horren wij aanbieden? Bij ons kunt u terecht voor verschillende dak- en deurhorren. Bekijk onze uitgebreide pagina’s over horren.

Meer weten over de verschillen tussen zonwering of wilt u graag een afspraak maken om uw zonwering voor het nieuwe seizoen te bestellen?

Contact en Adres
Afspraak maken