Ga deze herfst voor een kast op maat

In het najaar is het tijd om het huis weer aan kant te maken. Het ideale moment om een mooie op maat gemaakte kast uit te zoeken. Lekker een frisse (herfst)wind door het huis. Voor een kast op maat voor een aantrekkelijke prijs, bent u bij de kastenspecialist Marsman Maatwerk in de Lier op het juiste adres.
Ontdek meer over onze kasten.

Kasten op maat
Marsman Maatwerk Kast op maat

Ontdek de mogelijkheden voor uw kast op maat

Van kledingkast tot gangkast en van TV-kast tot complete maatwerk kast. Bij Marsman Maatwerk kunt u, door ons uitgebreide assortiment aan kasten, terecht voor vrijwel ieder soort kast. Zo kunt u bij Marsman Maatwerk altijd rekenen op een maatwerk kast die voldoet aan uw wensen. Of u nu kiest voor een kast met landelijke deuren of liever een spiegeldeur in uw maatwerk kast heeft. Wij laten u zien welke toepassingen mogelijk zijn voor uw kast op maat.

Meer weten over een maatwerk kast?

In onze woonwinkel vindt u verschillende voorbeelden van maatwerk kasten en krijgt u een goede impressie van de mogelijkheden van uw kast op maat. Wij denken met u mee, zodat uw ruimte zo efficiƫnt mogelijk wordt ingericht. Als uw wensen en de mogelijkheden zij besproken, maken wij hier een 3D-tekening van zodat u een goed beeld krijgt van uw kast.

Nieuwsgierig geworden? Kom langs in onze woonwinkel in de Lier!

Contact en Adres